Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Droga

Našičanka (64) pred zgradom zasadila više od deset sadnica marihuane

marihuana
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
29.08.2018.
u 12:00

Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu

Više od deset sadnica marihuane pred svojom je zgradom zasadila, kako se sumnjiči, 64-godišnja Našičanka.

Policija je tu stariju ženu, naime, kazneno prijavila za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

- Tijekom svibnja 64-godišnjakinja je ispred stambene zgrade u Našicama zasadila više od deset sadnica indijske konoplje, koje su izrasle do visine veće od 60 centimetara - izvijestili su iz PU osječko-baranjske. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu.

Pogledajte i galeriju - Najveća zapljena sredstva za liječenje erektilne diskfunkcije:

marihuana
1/5
Ključne riječi

Komentara 12

OV
Ovozemaljski
12:46 29.08.2018.

Ovo je neoprostivo, doživotni zatvor za babu, ona se našla sadit travu da bi si radila ulje i sama sebe lječila, ne može,.u apoteku i financirat medicinsku mafiju, a ne se đabe lječit! 100 godina zatvora za babu i neka odleži za sve korumpirane političare, a njih što prije pustit opet blizu para da nas što više pokradu i babu za sve okrivit!

CE
centirion
13:20 29.08.2018.

Canabis uopče ne stvara ovisnost! To je lijek! I to,itekako učinkovit i jeftin lijek! Eh sad što to ne odgovara Farmaceutskoj mafiji to je druga stvar!

DU
Deleted user
12:20 29.08.2018.

100 godina zatvora za dilericu!!! koje smo mi društvo i kakve zakone imamo...treba pobjeći iz HR što prije...čobanković i baba će dobiti istu kaznu samo je čobanković nakon kazne teži za par miljuna kuna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije