Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neželjen epilog

Nakon što je javno progovorila o mobingu, djelatnica poznatog trgovačkog lanca dobila otkaz!

ivanka dujmić mobbing
Foto: Dnevnik.hr
04.07.2016.
u 23:42

Nakon priloga u Provjerenom, Ivanki Dujmić iz Vinkovaca uručen je otkaz zbog, kako se navodi, zatvaranja poslovnice Lapovci 4 i negativnog poslovanja firme

Šokantan, ali ne i neočekivan epilog uslijedio je nakon što je Ivanka Dujmić iz Vinkovaca za emisiju Provjereno progovorila o strahotama koje proživljava na poslu. Ivanki, koja je inače trgovkinja u poznatom slavonskom trgovačkim lancu Boso, danas je uručen otkaz zbog, kako se navodi, zatvaranja poslovnice Lapovci 4 i negativnog poslovanja firme, piše Dnevnik.hr.

Otkaz je stigao nakon što je Ivanka otvoreno progovorila o strahotama koje doživljava na radnom mjestu.  Priznala je da ih direktor kažnjava po 200 do 300 kuna za sve i svašta, a robnu marku tvrtke ne mogu vraćati na skladište ako je ne prodaju ili joj istekne rok, pa su je prisiljeni kupovati. Osim toga, svaki mjesec moraju potrošiti određeni iznos u trgovini, i to onaj koji je direktor odredio.

Osim šokantnih ispovijesti radnika, informacije o mobingu potvrđuju i brojni dokumenti koji su procurili u javnost. Ipak, mnogi zaposlenici o svemu što doživljavaju na radnom mjestu još uvijek šute od straha da ne ugroze svoju egzistenciju.

>>Mobbing cvate u krizi: Lani u Hrvatskoj pet presuda

Komentara 62

TR
truba
02:24 05.07.2016.

Mi kupci smo mutavi.Treba ga bojkotirati i ne kupovati u njegovim i takvim trgovinama i nek taj ćoškoglavi i njemu slični propadnu.

MA
mariopermp1981
06:13 05.07.2016.

Takve ratne profitere treba mokrim konapom, dok se sirotinja mrznula i ginula po rovovima, a takvi se bogatili, trebalo je takve pobit ni sad kasno nije marva galantarska.

Avatar Andabel
Andabel
00:15 05.07.2016.

a burek kaze samelje ono sta ostane od svatova mesa hahahaaaaaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije