Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokantan prizor

Žalila se na mobbing pa skočila s osmog kata

bosanska policija
Foto: Zoran Grizelj/Pixsell
11.11.2015.
u 11:59

Nesretna Alma je bila šefica Odjela za financije u ovom zavodu, a govorila je kako je na meti menadžmenta

Alma Šehović (49), djelatnica Zavoda za zapošljavanje TŽ, jučer ujutro je počinila samoubojstvo skokom s osmog kata zgrade u tuzlanskom naselju Stupine. Tijelo ove nesretne žene je pronađeno na pločniku pored zgrade B-7, a šokantan prizor su oko 8 sati zatekle djelatnice vrtića.

Nesretna Alma je bila šefica Odjela za financije u ovom zavodu, a govorila je kako je na meti menadžmenta jer se usprotivila štetnom postupku uknjižavanja imovine Zavoda za zapošljavanje TŽ-a, koju je započela Uprava. U Skupštini TŽ je potvrđeno da se Alma Šehović obraćala i njihovoj Antikorupcijskoj komisiji, ali nije poznato je li itko odgovarao zbog mogućeg mobbinga.

>> Kako spriječiti mobbing i riješiti se stresa na radnom mjestu?

Komentara 2

ST
Stijena001
14:33 11.11.2015.

Nije u nasoj sredini pa se ne mora komentirat jedan izgubljen zivot zbog neceg sto se kod nas svakodnevno dogada al moras cuvat radno mjesto i trpit zlostavljanja jadna obitelj

TV
tv5378
14:32 11.11.2015.

hm..zene ne skacu sa zgrada,one koriste pirule.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije