Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPREZ!

I danas pljuskovi, intenzivniji na Jadranu. Evo kad nas očekuje sunce...

Pljusak
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/3
18.09.2017.
u 08:37

Prema kraju dana na sjevernom Jadranu mogući su intenzivniji pljuskovi

U Hrvatskoj će u ponedjeljak biti djelomice sunčano, u Slavoniji i Dalmaciji pretežno sunčano. Na kopnu će ujutro i dio prijepodneva biti mjestimične magle – prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda.

Pljusak
1/8

Na sjevernom Jadranu te u gorskim krajevima oblačnije, kiša te pljuskovi i grmljavina mogući su već prijepodne, a osobito poslijepodne i navečer, kada će se postupno širiti prema središnjim predjelima.

Pljusak
1/23

Prema kraju dana na sjevernom Jadranu mogući su intenzivniji pljuskovi.

Vjetar na kopnu većinom slab, u gorju mjestimice umjeren jugozapadni. Na sjevernom Jadranu puhat će umjeren jugozapadnjak i jugo, a u Dalmaciji slab do umjeren sjeverozapadnjak.

Najviša dnevna temperatura uglavnom od 18 do 23 Celzijeva stupnja, a u Dalmaciji malo viša.

Prema sedmodnevnoj prognozi, kiša će se nastaviti u unutrašnjosti, a od četvrtka i na Jadranu. Nakon toga slijedi ponovno naoblačenje s kišom.

Temperature na Jadranu kretat će se od 13 do 22 Celzijeva stupnja, a u unutrašnjosti od 5 do 20 stupnjeva.

Pljusak
1/21

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije