Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DO KADA ĆE TRAJATI

Poslijepodne kratki predah, a od ponedjeljka ponovno prolom oblaka

Kiša, vjetar
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
17.09.2017.
u 10:25

Na sjevernom Jadranu te u gorskim predjelima sutra će biti oblačnije, kiša te pljuskovi i grmljavina mogući su već prijepodne, a osobito poslijepodne i navečer, kada će se postupno širiti prema središnjim predjelima

Iako bi se danas poslijepodne u većini zemlje vrijeme trebalo smiriti, odnosno očekuje se razvedravanje, ne radujte se previše jer se već od ponedjeljka najavljuju opet obilne kiše.

Sutra će u središnjim predjelima biti djelomice, a u Slavoniji i Dalmaciji pretežno sunčano. Na sjevernom Jadranu te u gorskim predjelima bit će oblačnije, kiša te pljuskovi i grmljavina mogući su već prijepodne, a osobito poslijepodne i navečer, kada će se postupno širiti prema središnjim predjelima, najavljuje Državni hidrometeorološki zavod. Na sjevernom Jadranu puhat će umjeren jugozapadnjak, a u Dalmaciji slab do umjeren sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura zraka od 7 do 12, na Jadranu od 14 do 17, a najviša dnevna uglavnom od 19 do 24, u gorju i malo niža.

Kiša, vjetar
1/18

Kišno vrijeme prevladavat će u većini zemlje do srijede te bi tek u četvrtak trebalo doći do razvedravanja kada se očekuje i prestanak oborina.

Komentara 3

SJ
Sve je uzalud
11:41 17.09.2017.

.................ovo će trajati dok nas ne isele..........nezaposlenošću..........poplavama.......beskrajnom kišom ........................neumornom sušom.........................i HAARP programom................koje treba deinstalirati.....................sa par lokacija u Hrvata.........

MI
milunko00
12:49 17.09.2017.

Zato u Slavoniji poslijepodne prolom oblaka :)

DU
Deleted user
11:04 17.09.2017.

sve mi je jasno ali poplava 5 metara od mora na visini od 2 metra mi ne ide u glavu.očito se projektanti zaigrali ukrasnim zidićima ne uključujući u projekt javnu raspravu i na kraju referendum.zbog obilne kiše bujica je moguća ali poplava...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije