Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oglasio se i HDZ:

'Najodlučnije odbacujemo sve lažne optužbe Bože Petrova i Hrvoja Runtića'

Božo Petrov i Andrej Plenković
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
30.04.2017.
u 18:11

Tražimo da nadležne institucije što prije utvrde sve činjenice vezane za događaj na koji se pozivaju, navodi HDZ u priopćenju

HDZ je danas odbacio optužbe da su pokušali potkupiti Mostovog zastupnika Hrvoja Runtića da podrži ministra Zdravka Marića.

"Hrvatska demokratska zajednica najodlučnije odbacuje sve lažne optužbe Bože Petrova i Hrvoja Runtića. Tražimo da nadležne institucije što prije utvrde sve činjenice vezane za događaj na koji se pozivaju", navodi HDZ u priopćenju.

"Nakon uvreda i kleveta na niz naših dužnosnika te u nedostatku bilo kakvih argumenata i dokaza, današnje objede na račun HDZ-a samo su nastavak prljave kampanje koju vodi Most. HDZ najoštrije osuđuje ovakve manipulacije i podmetanja u predizborne svrhe", dodaju.

Komentara 11

JK
ja-kan
19:01 30.04.2017.

Sada napokon postaje jasno zašto HDZ već mjesecima ne želi maknuti HNS-ove direktore iz HEP-a i drugih javnih poduzeća.

KA
Kantarusa
18:30 30.04.2017.

Netreba Most da ocrnuje HDZ oni sami sebe kompromituju

DU
Deleted user
18:33 30.04.2017.

MOST tamo amo... Ne mijenja situaciju da je Agrokor rupa bez dna. A Plenkivć ignorira situaciju da Hrvatska nema ni za papra... A kamoli financirati propali koncern. Bračni parovi se svađaju najviše oko novca i oko djece. A kod agrokora je sve posrijedi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije