Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tjedni pregled

Najbolje da svu vlast na nebu i zemlji damo Kolakušiću u ruke

Mislav Kolakušić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
01.06.2019.
u 10:40

Samo nebo je granica! Jučer je bio sudac, danas europski zastupnik, sutra predsjednik, premijer i ministar pravosuđa! Kako smo bili blesavi. Micek je u pravu

SUBOTA, 25.5.

Navijači su stigli u kolonama i potpuno zakrčili rodno mjesto Najvećeg sina. Sunce je sijalo, s razglasa su se orile borbene pjesme, omladina je bila u pionirskim uniformama, a stariji su sa suzom u oku snimali selfije s Maršalom. A onda su došli redari i sve pokvarili. Ništa više čovjeku nije jasno. U Bleiburg više ne smiješ s ustaškom, a u Kumrovec su jugoslavenskom zastavom. Što nam donosi sutra?

NEDJELJA, 26.5.

Sve je na početku bilo kako treba. Pet mandata v žepu, unutarnja oporba sasječena. A onda se sve zacrnilo. Mnogi su u HDZ-u pomislili da je došao smak svijeta, samo je iskusno oko Roberta Kopala, ispod sunčanih naočala shvatilo da se radi o crnom labudu, ptici zloslutnici! Doletio je i Plenkiju iz njedara oteo mandat, pa ga odnio Beri, koji se odmah rasplakao, kao Pepeljuga kada joj je princ obuo cipelicu.

Mislav Kolakušić
1/15

PONEDJELJAK, 27.5.

Koliko su ljudi glupi, to je nevjerojatno. Analitički genij Kopal fino objašnjava, štoviše, crta na papiru, ali nikome ništa nije jasno. Kakav crni labud? Bilo kako bilo, petog mandata nema. Plenki je otvorio istragu, pa da vidimo tko je kriv. Jesu li glasači, jesu li članovi stranke, predsjednici podružnica, ministri, oporba, Ruža, Haso, biskupi? Za sada su krivnje oslobođeni samo Kopal i on. Jedino oni nisu ništa krivi...

UTORAK, 28.5.

Ako su Ameri mogli imati glumca Ronnyja za predsjednika, zašto mi ne bi imali pjevača? Desnica je uz malu asistenciju HRT-ovih anketara na scenu izbacila predsjednika Škoru. Već se vidi da će predsjednička utrka biti spektakl. Još samo da se Zoka priključi. Navodno Zoka traži od crnog labuda da mu obeća mandat, ali ovaj samo šuti. Priča se da mu je i Kopal obećao svašta, pa sada važe.

SRIJEDA, 29.5.

Evo nam se nudi i drugo rješenje. Mislav Kolakušić, ponizan i štedljiv, na krilima osvojenog mandata na europskim izborima, leti i ne namjerava stati. Samo nebo je granica! Jučer je bio sudac, danas europski zastupnik, sutra predsjednik, premijer i ministar pravosuđa! Kako smo bili blesavi. Micek je u pravu. Najbolje da svu vlast na nebu i zemlji damo njemu u ruke! Kako se nitko toga prije nije sjetio?

ČETVRTAK, 30.5.

Godinama se ministar Marić, skupa sa skromnom suprugom, lupa po glavi i razmišlja što je zaboravio napisati u imovinsku karticu. Stan je tu, auto je tu, hiža u Hercegovini tu, Živogošće je tu, što onda nedostaje? Novinari su mu pomogli i pronašli malu slatku kućicu u Remetama. Marićevoj sreći nije bilo kraja kada je čuo za zaboravljenu kućicu koju je poklonio sinu. Konačno neka priča sa sretnim krajem.

PETAK, 31.5.

HDZ nema sreće s Povjerenstvom za odlučivanjem o sukobu interesa. Jedva su se riješili dosadne Dalije, a sada ova im se na glavu popele i njena nasljednica. Logično da je žele izuzeti zbog sukoba interesa. Nema veze što se Plenki i Bačić pozivaju na nepravomoćnu odluku suda i nema veze što sve konce vuče Martina Dalić. Hrvatska politička močvara je gladna. Na meniju je Natašu Novaković. Dobar tek!

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar Dr_HOUSE
Dr_HOUSE
12:38 01.06.2019.

Ste primjetili kako SVI,baš SVI mediji krenu sotonizirat baš SVAKOG ONOGA koji krene protiv HDZ/SDP mafije? Bilo to MOST, bilo ŽIVI ZID, bilo sada Kolakušić! Svi su redom pod ruglom, vrijađani, klauni,populisti,luđaci a presveti HDZ/SDP su bogomdani za doživotnu vlast,t, s njima sve počinje a bez njih sve nestaje! E pa nas će nestat ako njih ne maknemo!

ŠE
šeka
11:32 01.06.2019.

nedaj se kolakušiću !

PR
predator57
12:27 01.06.2019.

Kako su ljubomorni i strahuju lopine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije