Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR O USTAVNOM SUDU

Na red je došla i ćirilica: Predsjednik zadarskog gradskog vijeća postavio pitanje o Šeksu

Zadar: Marko Vučetić
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/3
21.03.2024.
u 10:50

Mene, kao nekoga tko se bavi, između ostalog, i filozofijom egzistencije, zanimaju rezultati, slikovito rečeno, jetrenih proba Ustava i Ustavnog suda, napisao je Vučetić.

U političkim obračunima svih vrsta u Hrvatskoj na red je došla i ćirilica. Nju u svom jutrošnjem postu na Facebooku koristi Marko Vučetić predsjednik zadarskog gradskog vijeća pišući ime Vladimira Šeksa ćirilicom. Vučetić to ističe u predstavljanju svog komentara o ustavnom sudu navodeći kako je poznato da je Šeks u Jugoslaviji brusio pravni zanat kao zamjenik okružnog javnog tužitelja i da je molbe za posao pisao na ćirilici.

"Mene, kao nekoga tko se bavi, između ostalog, i filozofijom egzistencije, zanimaju rezultati, slikovito rečeno, jetrenih proba Ustava i Ustavnog suda.

O tim rezultatima ovisi koliko je Vladimira Šeksa odnosno, u duhu pisma kojega je nekada tako rado koristio ovaj zamjenik okružnog javnog tužitelja, koliko je Владимира Шекса prisutno u Ustavu i strukturama Ustavnog suda. Možemo li Владимира Шекса smatrati duhom koji skrbi o cjelini Ustava? Rezultati jetrenih proba potvrđuju ovu hipotezu" - navodi u svom postu Marko Vučetić za kojeg se nagađalo da će biti kandidata SDP-a ili Možemo na izbornoj listi u devetoj izbornoj jedinici.

VEZANI ČLANCI

VIDEO Milanović šokirao naciju, Ustavni sud zaprijetio i poništenjem izbora

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
18:23 21.03.2024.

Gospodin Šeks je galaksija za razne vučetić-čiriličare.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije