Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povijesni let

Na Pleso sletio prvi zrakoplov iz Beograda nakon 23 godine

Air Serbia
Foto: Air Serbia
1/14
12.12.2014.
u 10:34

Prvi let iz zračne luke Nikola Tesla prema Zagrebu započeo je jutros u 7.35 sati. Iako je slijetanje bilo planirano u 8.30 sati, zrakoplov je na Pleso stigao u 8.59 sati.

Nakon 23 godine stanke, jutros je ponovo uspostavljena zračna linija na relaciji Zagreb-Beograd. Prvi let za Zagreb iz zračne luke Nikola Tesla s beogradskog Surčina započeo je jutros u 7.35 sati. Iako je slijetanje bilo planirano u 8.30 sati, zrakoplov Boeing kompanije Air Serbia na Pleso je stigao sa zakašnjenjem u 8.59 sati.

Dočeku inauguracijskog leta prisustvovali su Zoran Ilić, pomoćnik ministra za građevinarstvo, saobraćaj i infrastrukturu Republike Srbije, Daglas Koraca, zamjenik ministra turizma Republike Hrvatske, Bosa Prodanović, zamjenica šefa misije ambasade Republike Srbije, Ratomir Ivičić, direktor Hrvatske turističke zajednice, Marina Bienenfeld direktorica TZ-a Zagreb, Miodrag Popović, direktor Turističke organizacije Beograda te Dane Kondić, generalni direktor Uprave Air Serbia, koji je održao kratku prezentaciju tvrtke, priopćeno je iz Međunarodne zračne luke Zagreb.
 

– Zagreb je još jedna važna destinacija u poslovnoj politici tvrtke Air Serbia i posebno nam je drago što je zračni most između Zagreba i Beograda uspostavljen nakon 23 godine. Također, veseli nas što možemo pridonijeti zbližavanju ljudi i gospodarstva ove dvije države. Uvjereni smo da će ovi letovi utjecati na povećanje turističke razmjene između Hrvatske i Srbije – kazao je Dane Kondić, generalni direktor Uprave Air Serbia.

>>Air Serbia napada CA jeftinim letovima iz Zagreba u Europu

>>Air Serbia najavljuje specijalne cijene za letove iz Zagreba prema 14 destinacija u okviru svoje mreže

 

Komentara 229

MA
makotako
11:18 12.12.2014.

dobro dosli srbijo,sto ne moze bombama, moze uz pomoc domacih , sada lijepo progutajte tu aircroatiu, jer ionako ima dosta posla za domace firme..e ovako nesto ne bi dopustila nijedna ekonomija u zapadu da joj drugi krse radna mjesata i domace firme.

ZG
zorbas.grk
11:05 12.12.2014.

jel sletio i šešelj

PA
pavo
10:52 12.12.2014.

Jugoslaveni u Hrvatskoj su sigurno sretni i ponosni. Imaju se s nečim tješiti kad im na izborima izgubi Yusipović.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije