Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na mračnoj i skliskoj cesti život je izgubio pješak iz Lončarice nedaleko od Grubišnog Polja

Na neosvijetljenom dijelu ceste golfom usmrtio pješaka

nesreća
Michael Palijan
23.11.2009.
u 18:04

Danas poslijepodne oko 16.30 sati na cesti D5 između Grubišnog Polja i Virovitice, između naselja Velike Dapčevice i Lončarice, život je izgubio Jozo Dimač (75) iz Lončarice.

GRUBIŠNO POLJE - Danas poslijepodne oko 16.30 sati na cesti D5 između Grubišnog Polja i Virovitice, između naselja Velike Dapčevice i Lončarice, život je izgubio Jozo Dimač (75) iz Lončarice.

Kako neslužbeno doznajemo, J. Dimač je pješačio desnom stanom neosvijetljena kolnika kada je iz smjera Virovitice naletio golf virovitičkih registarskih oznaka.

Promet cestom Grubišno Polje-Virovitica bio je zatvoren dva i pol sata što je stvorilo kilometar i pol dugu kolonu vozila.

S obzirom na to da očevid još provodi dežurna sutkinja Županijskoga suda u Bjelovaru Sandra Hančić, još nisu poznate službene okolnosti cijele nesreće.

Golf je nakon udarca završio u šumi odmah nadomak ceste, a vozač (45) je prošao bez ozljeda.

Prema informacijama očevidaca nesretni pješak preminuo je na licu mjesta. Inače, J. Dimač je za vrijeme rata doselio iz BiH. Lani je proslavio 50. godišnjicu braka.

Na licu mjesta je bili su i njegovi sin i unuci.

Komentara 1

ZX
zxcvbnm
19:31 06.12.2009.

Iskrena sucut obitelji Dimac I.Marijan USA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije