Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova snimka

Monica Lewinsky Clintonu: Mogla bih skinuti svu odjeću, uživao bi...

'lewinsky_nnn_rad_150912'
Reuters/PIXSELL
01.08.2013.
u 18:51

– Znam da ćeš sutra navečer biti sam, imam za tebe dva prijedloga... Mogla bih skinuti svu odjeću sa sebe i... znam da bi uživao – čuje se na snimci

Petnaest godina nakon skandala zbog kojeg je tadašnji predsjednik SAD-a gotovo smijenjen, u javnost je dospjela audiosnimka kojom Monica Lewinsky nudi Billu Clintonu vrući susret u Ovalnom uredu.

– Znam da ćeš sutra navečer biti sam, imam za tebe dva prijedloga... Mogla bih skinuti svu odjeću sa sebe i... znam da bi uživao – čuje se na snimci koja je dostavljena National Enquireru. Snimku koja je nastala 1997., godinu dana prije skandala, sačuvao je čistač iz Bijele kuće.

>> Knjiga osvete: Lewinsky piše da je Clinton maštao o seksu utroje

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije