Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEKENIČKO PODRUČJE

Mladići provaljivali u vikendice i krali sve što im je došlo pod ruku: Nestajale su sjekire, alati, vino, roštilj...

policija
Marko Prpic/PIXSELL
03.02.2017.
u 15:42

Dio ukradenih predmeta je pronađen te će biti vraćen vlasnicima.

Dvojicu mladića, starih 18 i 22 godine, sisačka policija sumnjiči za čak devet teških krađa u vikendice na lekeničkom području, počinjenih od 17. rujna lani do 18. siječnja ove godine.

Sumnjiči ih se da su u vikend naselju u Vrhu Letovanićkom provalili u pet vikendica. Iz tri su ukrali dva motokultivatora, LCD televizor, radio, više električnih aparata i alata, kutiju s raznim alatom, sjekire, bakrenu kapu i cijev rakijskog kotla, hidropak, roštilj, motorno ulje, stotinjak litara vina te razne prehrambene proizvode, dok su se iz dvije vikendice udaljili ništa ne ukravši. Dvije provale počinili su u Letovaniću gdje su iz dvije vikendice ukrali LCD televizor, ribičke štapove s raznom opremom, motornu pilu, flaksericu te razni električni i drugi alat. U Starom Brodu su provalili u trgovinu mješovite robe te ukrali nekoliko kutija cigareta, alkoholna pića i više stotina kuna, dok iz vikendice u koju su također provalili, nisu ništa ukrali. Ukupna materijalna šteta počinjena ovim kaznenim djelima iznosi oko 73.000 kuna.

Dio ukradenih predmeta je pronađen te će biti vraćen vlasnicima, dok su osumnjičeni nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

>> Provalio u crkvu pa ga na djelu zatekao policajac

Komentara 2

VK
vk52
16:58 03.02.2017.

To su vec profesionalci taka bi trebala biti i kazna.

AG
agava
10:38 04.02.2017.

Časni sude nisam kriv, ili počinjitelji su se branili šutnjom.Kazna: tri mjeseca zatvora s rokom kušnje od godinu dana. Obrazlozenje suca: počinjitelji su iz uzornih obitelji ili ovisnici. Onda slijedi zalba i td.a sve se to plača iz drzavnog proračuna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije