Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lazarevo, Srbija

Mladićev rođak: Ne bojim se uhićenja, nemam od čega bježati

\'Former Bosnian Serb commander Ratko Mladic appears in court at the International Criminal Tribunal for the former Yugoslavia (ICTY) in the Hague, June 3, 2011. Mladic appeared on Friday before the Y
Reuters/Pixsell
14.09.2011.
u 14:44

Protiv Branka Mladića još uvijek nije pokrenuta istraga iako je skrivao rođaka Ratka

Protiv Branka Mladića, u čijoj je kući u Lazarevu uhićen njegov rođak, haški optuženik Ratko Mladić, još uvijek nije pokrenuta istraga, piše Politika.

Iako je glavni haški tužitelj Serge Brammertz u povodu svog posjeta Beogradu zahtijevao da se provede istraga protiv svih koji su Mladiću pomagali u njegovu bijegu od zakona, Branko Mladić živi kao i do sada: obrađuje zemlju i poručuje neka svatko radi svoj posao.

– Ne plašim se uhićenja i nisam imao nikakvih problema s policijom otkako je Ratko Mladić uhićen. Ja pošteno radim svoj posao, bavim se poljoprivredom i ne mrdam dalje od sela, ne krijem se i ne bježim. Tako će biti i ubuduće, jer nemam od čega bježati – rekao je Branko Mladić novinarima Politike.

Komentara 4

OB
-obrisani-
14:54 14.09.2011.

boli me dupe koga budu ili ne budu srbi hapsili, ako budu njega unda moraju i pohapsit se one koji su ga smjestili i drzalu u manastiru melani hehehehe-boli me dupe za njih

Avatar cro1com
cro1com
11:12 15.09.2011.

Dok je terozirao se je smijao, a sad je malo tuzan? (NEMA LIJEKA PROTIV CELAVOSTI) :)

Avatar kobra11
kobra11
12:56 15.09.2011.

PROGNANI U „OLUJI\" TRAŽE 10,4 MILIJARDE DOLARA Američki sud prihvatio srpsku tužbu za „Oluju\" Dobra vest - Federalni sud u Čikagu oglasio se nadležnima da vodi proces protiv američke vojne kompanije L-3 MPRI, koja je obučavala hrvatsku vojsku i omogućila joj nabavku oružja. U obrazloženju konstatovano da tužba ima i dubinu i ozbiljnost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije