Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALEKSA STANKOVIĆ

Mladić (21) koji je nestao istih dana kad i Periš pronađen živ u Beogradu

Privatna arhiva
09.02.2022.
u 20:36

Sa sobom je ponio sve dokumente, kao i diplome i svjedodžbe zbog čega je njegova majka posumnjala da je odbio poslovnu ponudu u inozemstvu

Aleksa Stanković (21) koji je nestao gotovo u isto vrijeme kao i Splićanin Matej Periš pronađen je živ i zdrav u Beogradu. 

Kako prenosi Kurir, 21-godišnjak iz Kruševa nestao je 28. prosinca prošle godine u blizini Beograda, nakon čega mu se izgubio svaki trag. 

Sa sobom je ponio sve dokumente, kao i diplome i svjedodžbe zbog čega je njegova majka posumnjala da je dobio poslovnu ponudu u inozemstvu. 

- Aleksa nije imao prijatelje niti se bilo s kim družio. Nije izlazio, igrao je igrice po cijeli dan i tu upoznavao ljude. Vjerujem da je dobio poslovnu ponudu i da je zato nestao, jer je on oduvijek i htio otići iz naše zemlje - pričala je njegova majka. 

- Nema društvo, ne pije i ne puši. Ima samo virtualne prijatelje, igra igrice, ali je sve izbrisao iz računala, jer se dobro razumije. Nikoga od virtualnih prijatelja posebno nije spominjao, a znao je ostvarivati česti kontakt s njima i uglavnom je imao slušalice na ušima dok je igrao igrice. Nije izlazio u kafiće i klubove. Nema društva da bismo mogli pomisliti da je s njima - dodala je.

>> VIDEO Nadbiskupa pokrali dok je molio s ocem Nenadom za pronalazak nestalog Mateja Periša

Ključne riječi

Komentara 5

IM
Immanuell
21:13 09.02.2022.

Gdje su ga točno našli, kada, u kakvom stanju, zašto je otišao, mišljenje policije izjave..... Nevjerojatno, ja da pišem ovakve nazovi članke sam bih sebi dao nogu u gu..cu iz firme. I nikad više ne bih pokušavao taj posao jer nije za mene.

FR
franc251
08:57 10.02.2022.

Dobro i? Uzeo sve diplome, papire itd. pa otputovao u Beograd. Tamo će nastavit živjet i što je tu čudno?

SV
Svedo
08:57 10.02.2022.

srpska posla a naš hrvat...tko mu je kriv nego on sam i neka je nestao da ide slaviti U srbiju je sramotno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije