Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U MJESEC DANA

Mladi Puljanin prijavio se za cijepljenje u Srbiji i dobio termin: Mogao birati i lokaciju i koje cjepivo želi

U sportskoj dvorani Baldekin u Šibeniku počelo masovno cijepljenje protiv koronavirusa
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/3
27.03.2021.
u 10:35

Prije nešto više od mjesec dana za cijepljenje protiv COVID-a 19 u Srbiji se prijavilo oko 8 tisuća stranaca

Kako je u Hrvatskoj izrazito teško doći do cjepiva, pogotovo za one koji su mlađe dobi, zbog čega se Puljanin, čovjek mlađi od 30 godina o kojem je pisao Glas Istre, odlučio se prijaviti za cijepljenje stranaca u Novom Sadu u Srbiji. Prvih dvadesetak dana nije dobio odgovor, da bi mu 25. dan došao mail sa zapisanim terminom za već idući dan.

Prije nešto više od mjesec dana za cijepljenje protiv COVID-a 19 u Srbiji se prijavilo oko 8 tisuća stranaca, dok se oko 4 tisuće cijepilo. Čak tri četvrtine odraslih u Srbiji još se nije prijavilo na cijepljenje, zbog čega se tako brzo i dolazi na red.

- To je apsurd. Mi smo jedina zemlja na svijetu gdje ponuda cjepiva premašuje potražnju, kazao je epidemiolog Zoran Radovančić za DW.

Puljanin se za cijepljenje prijavio 2. ožujka, da bi prekjučer dobio odgovor s potvrdom termina. Kako se nije stigao organizirati u jednom danu da bi mogao doći do Novog Sada, kasnije se i odjavio, a objasnio je da je u prijavi morao navesti osobne podatke, a mogao je i izabrati lokaciju gdje će se cijepiti i koje cjepivo želi primiti.

Ključne riječi

Komentara 26

TH
thirtysix
10:48 27.03.2021.

Ako se pitate čemu ovakvi članci,zapitajte se još jedno pitanje,Tko je vlasnik Večernjeg lista.

EM
embark
10:53 27.03.2021.

zanimljivo kako su naglasili mladi..kao slučajno..PRO-PA-GA-NDA,ekspirimentalnog cjepiva..koje nije ni na miševima ispitano treba bit kažnjivo.

EM
embark
10:49 27.03.2021.

Zdrvlje se ne ubrizgava u tijelo,mladi Puljaninu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije