Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sviđa vam se ideja?

Mladi pokreću JRT: Želimo vratiti nešto od propale Jugoslavije

daul
Foto: Reuters
1/2
21.07.2012.
u 17:13

Kažu da žele promijeniti bar malo onoga što se na neki način može i učiniti. Otvoren je i natječaj za volontiranje na JRT-u

Jugoslovenska radio-televizija uskoro će početi emitiranje na internetu. Privremeno kao radio, a kasnije i kao televizijski program. Nadam se da ste željni dobrog, starog JRT-a! , napisala je na svojoj Facebook stranici skupina entuzijasta koja je predstavila novi projekt "JRT".

Kažu da žele promijeniti bar malo onoga što se na neki način može i učiniti, "vratiti barem nešto od propale Jugoslavije." 

Otvoren je i natječaj za volontiranje na JRT-u, a traže se dopisnici iz Beograda, Sarajeva, Zagreba, Podgorice, Ljubljane, Skopja, Prištine i Novog Sada.

>>Raspadom SFRJ najviše profitirale Slovenija i RH, najmanje Srbija

Komentara 243

NI
Nibru
23:26 21.07.2012.

Glupa nostalgija

IT
i_tata_bi_sine
08:54 22.07.2012.

budale

DU
Deleted user
19:28 21.07.2012.

Daleko im njihova kuca od moje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije