Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
križevci

Mladi konobar izgubio život

'01.10.2013., Krizevci - Teska prometna nesreca izmedju dva automobila u Ulici hrvatskih branitelja u kojoj je jedna osoba poginula, a nekoliko ih je ozlijedjeno. Uzroci prometne nesrece i drugi detal
'Marijan Susenj/PIXSELL'
Autori: zm/VLM, sen/VLM
03.10.2013.
u 10:00

Luka Vrbančić vozio je Opel Corsu i prešao na lijevu stranu ceste te naletio na VW Passat, čija je vozačica preživjela

Strašna tragedija potresla je preksinoć Križevce. U teškoj prometnoj nesreći život je izgubio 19-godišnji Luka Vrbančić. On je već sedma žrtva na cestama podravsko-prigorskog kraja ove godine. Lani ih je bilo deset smrtno stradalih.

Nesretni je križevački mladić oko 23 sata, prema policijskom priopćenju, upravljao Opel Corsom Ulicom hrvatskih branitelja u smjeru Supilove, i u jednom trenutku, iz zasad nepoznatih razloga, prešao na lijevu strane ceste.

Nažalost, iz drugog smjera dolazio je VW Passat, kojim je upravljala 22-godišnja D.V. iz Koprivnice. Tragedija je bila neizbježna, automobili su se sudarili prednjim lijevim stranama. Od zadobivenih ozljeda na mjestu nesreće Luka je odmah preminuo, a vozačica je zadobila prijelom natkoljenice lijeve noge. Putnik u njezinom vozilu, 31-godišnji T.G. iz Kalnika, samo je lakše ozlijeđen.

Policija će analizom krvi tek naknadno utvrditi je li poginuli bio pod utjecajem alkohola, jer je tijelo jučer bilo na obdukciji. O prometnoj nesreći slijedi izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici. Ono što se zasad donekle zna, a što pokazuje vrlo kratki trag kočenja na cesti, jest da je mladić gotovo refleksno zakočio uočivši Passat iz drugog smjera, no nije utvrđeno kojom je brzinom vozio ovom državnom cestom, kojom je promet kasno navečer često slab. Okolni stanari otkrivaju da ih je viđeni prizor potpuno smrskanih vozila šokirao.

Zatečeni su i mladićevi kolege i zaposlenici KTC-a, gdje je dvije godine bio zaposlen. Na objektima je postavljena crna zastava u znak žalosti, a pogotovo su tužni u restoranu Klara, gdje je Luka, na glasu kao vrijedan i marljiv, radio kao kvalificirani konobar, bivajući na neki način i pomoć svojoj majci, koja je u restoranu već dugo šefica kuhinje. Neutješni su i mladićev otac, također zaposlen u KTC-u u trgovačkom centru, te stariji brat...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije