Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kandidatura

Mladen Gajski kandidat za novog šefa HSLS-a

'09.10.2011., Zagreb - HSLS je u Novinarskom domu predstavio svoj gospodarski program,  Darinko Kosor.  .  Photo: Zarko Basic/PIXSELL'
'Zarko Basic/PIXSELL'
18.01.2012.
u 18:39

Gajski kaže da je siguran da HSLS ima snagu za provođenje demokratskih promjena

Kandidaturu za šefa HSLS-a istaknuo je Mladen Gajski, koji je o svojoj odluci obavijestio i šefa stranke Darinka Kosora.

U kandidaturi ističe da su HSLS-u potrebne promjene koje će stranku promovirati u modernu liberalno-građansku opciju s precizno definiranim ciljevima i politikom bez "vrludanja" lijevo ili desno. Gajski kaže da je siguran da HSLS ima snagu za provođenje demokratskih promjena.

Istaknuo je da su stranci nužne promjene na čelu kako bi se uspjela ponovno podići, najprije do lokalnih izbora, a potom i do parlamentarnih za četiri godine.

Ključne riječi

Komentara 1

DJ
djakputnik
20:01 18.01.2012.

Kada bi HSLS \"vrludao lijevo - desno\", to bi još moglo značiti da je to ipak kakva-takva politička stranka. No, bit HSLS-ovog \"političkog programa\" je: \"TKO DA VIŠE\" Nikakvog drugog programa oni nemaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije