Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolja demokracija na svijetu?

Mit o američkoj izvrsnosti ozbiljno se urušava: Duboke podjele sve više dolaze do izražaja

27.01.2023.
u 08:23

"Zemlja nade i snova" iz pjesme Brucea Springsteena u velikoj je vrijednosnoj i civilizacijskoj krizi. Amerika je zemlja golemih razlika, sve snažnije društvene netrpeljivosti, jačanja diskriminacijskih politika i velike nesigurnosti

Komentara 14

VI
vidum
06:46 28.01.2023.

Nisam siguran da je najbolja demokracija na svijetu, ali da je najveće zlo na svijetu, to sigurno jest. Postojbina sotone!

VA
vadis1
17:25 27.01.2023.

U demokraciji trebas imati proturijecnost, ako ne, onda to nije demokracija, to je jednoumlje. Clanak je tendenciozan, ne tocan, ali i to je demokracija. Ameri imaju jake institucije, koje se tesko mogu razbiti. Uglavnom svi tehnoloski napredci u drugoj polovici dvadesetog stoljeca do danas dolaze iz Amerike.

Avatar Bobiii
Bobiii
10:27 27.01.2023.

U kojoj demokratskoj državi imaš na tisuće miljunaša i miljune beskućnika i sirotinje koja gladna spava po ulicama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije