Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
26.03.2023. u 23:12

NATO predvođen Sjedinjenim Državama bombardirao je Jugoslaviju da bi okončao srpsko kršenje ljudskih prava na Kosovu, a mir danas čuva KFOR

Ključne riječi

Komentara 3

DM
D'Mich
23:35 27.03.2023.

Ma ja ih pratim, slušam što govore i poznajem ih dobro. Oni su jedva čekali da Rusi krenu u akciju i dan danas sanjaju da će im oni u nekom naletu dati njihovo Kosovo na pladnju. Nema od toga ništa. Rusi ne mogu ni u Bahmut a kamoli Kosovo. I da dobiju Kosovo šta će im to sa 2 milijuna Albanaca u tome? To je neodrživo. Prošlo je 20 godina i još to nisu shvatili. Shvatit će kad tad možda neka druga generacija. Ova je izgubljena.

PP
pavisic.pajo
08:35 27.03.2023.

Kosovo je voćka čudnovata; ne slomi ga a polomi zube.

BR
Brankko
03:56 27.03.2023.

Da, zaista, mnogi zaboravljaju da je miloševićevski režim bio itekako represivan na Kosovu -- na primjer, ukidane su škole i fakulteti jer su bili na albanskom jeziku. Zamislite: u kraju/zemlji gdje su Albanci većina, Albancima je bilo zabranjeno školstvo! A to je samo jedan od grjehova miloševićevskog režima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije