Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stavove će na obljetnici iznijeti premijer

Milanović i Plenković suglasni: Obveza je ustrajati na zaštiti položaja i prava Hrvata u BiH

Plenković i Milanović
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/4
14.12.2020.
u 14:15

Predsjednik Milanović razgovarao je danas s predsjednikom Vlade Plenkovićem o položaju Hrvata u Bosni i Hercegovini i provođenju mirovnog sporazuma iz Daytona koji je potpisan prije 25 godina u Parizu

Predsjednik Republike Zoran Milanović razgovarao je danas s predsjednikom Vlade RH Andrejom Plenkovićem o položaju Hrvata u Bosni i Hercegovini i provođenju mirovnog sporazuma iz Daytona koji je potpisan prije 25 godina u Parizu, priopćili su iz Ureda predsjednika.

"Zajednički je stav predsjednika Milanovića i predsjednika Vlade Plenkovića kako je nužno uvažavati činjenicu da su Hrvati jedan od triju konstitutivnih naroda u BiH te da je obveza Republike Hrvatske ustrajati na zaštiti položaja i prava Hrvata u BiH.

Predsjednik Milanović i predsjednik Vlade Plenković usuglasili su se kako će stavove Republike Hrvatske na međunarodnoj konferenciji - koju povodom 25. obljetnice Daytonskog sporazuma u utorak organiziraju HAZU i Ministarstvo vanjskih i europskih poslova RH - iznijeti predsjednik Vlade Plenković", stoji u ipriopćenju.

Komentara 4

ME
Meter
18:11 14.12.2020.

Zaštitite prvenstveno prava građana u Hrvatskoj!

AV
Avimm
00:00 15.12.2020.

Kada cemo imati politicare koji nece voditi politiku u BiH i katolicima u Bosni vec o ljudima koji ih placaju.Zalosno da njih dbojica briguju o necemu sto nema veze sa vezom i djele NAS novac sakom i kapom

DP
delmata.pakleni.otok
18:14 14.12.2020.

ono ća se taji jes da će bih u uniju sa srbijom, a to znači idu i hercegovci u paketu, srbi su skoro svi presuđeni za ratne zločine pa se bošnjacima i hrvatima tresu gaće ko domobranima u "mačak pod šljemom" hahaha... prije će bih u srbiju no r.srpska u bih... hahaha...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije