Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Vukovaru

Milan Bandić: Ljudima treba posao i normalan život

Branimir Bradarić
05.11.2015.
u 16:52

Prisjetio se i kako je svoj prvi gradonačelnički mandat u Zagrebu započeo baš u Vukovaru kada je donirao dva autobusa

- Umjesto buntovnih tinejdžera koji poručuju mi ili oni ja poručujem svi zajedno za bolju Hrvatsku, za Hrvatsku kao Zagreb. To je jedina budućnost ove zemlje. Sve odgovorne i sposobne ljude treba uključiti da izgradimo bolju zemlju, rekao je danas u Vukovaru Milan Bandić. Kazao je i da bi kao premijer sve probleme „popeglao“ za godinu kao Jelačić plac i u Vukovaru i Kninu i da više nikakvih problema ne bi bilo s dvojezičnim natpisima.

– Ljudima treba samo posla da mogu živjeti normalno i onda je sve u redu. Istakao je Bandić koji je u Vukovaru nazočio preimenovanju nekadašnjeg samačkog hotela u Hostel Zagreb koji je sada u vlasništvu Javne ustanove Memorijalni centar Domovinskog rata. U svome stilu Bandić je tijekom svečanosti pozvao među govornike i predsjednika vukovarske podružnice Hrvatske konzervativne stranke Marijana Pavličeka, inače nositelja liste Koalicije Spremni za 5. Izbornu jedinicu. Prisjetio se i kako je svoj prvi gradonačelnički mandat u Zagrebu započeo baš u Vukovaru kada je donirao dva autobusa. Okupljene na svečanosti pozvao je da glasaju za Stjepana Sučića, Vukovarca na listi Milan Bandić 365 – stranka rada i solidarnosti. Osnovcima koji su tu također bili rekao je da su još mladi za glasanje ali da nagovore „ćaće i matere“ da glasuju za njegovu listu u nedjelju.

>> Bandić je jedini koji za program jamči svojim mandatom

Komentara 8

LA
LANA555
17:33 05.11.2015.

Aj muci ! I treba ih stjerat iz Zg.Necu zaboravit kad je reko ko nema da plati reziju nek se seli iz Zg.Dotepenac ce mene tjerat iz mog Zg.Malo morgen.

PI
pinkec
17:27 05.11.2015.

Da, posao i normalan život! "Večernji list zahtijeva uklanjanje plakata sa svojim logotipom"! A gdje je taj plakat sa Večernjakovim logotipom i gdje nestadoše komentari

LO
Loupillon
18:38 05.11.2015.

Bandiću je čini mi se vlast već davno udarila u glavu glavu. Prije svega treba znati pravilno govoriti hrvatski jezik sa svim samoglasnicima(ima ih pet) ali ih treba koristiti jer ga 3/4 slušatelja ne razumije.Nije potrebno govoriti kajkavskim narječjem jerr to u njegovo tvrdo uho ne bi išlo i da je idućih 30 godina gradonačelnik.Da se barem pobrinuo oko zbrinjavanja otpada u glavnom gradu, ali ne to za njega nije problem.Želi biti "gradonačelnik HRvatske " što god to značilo. Zanima me kakva bi bila HRvatska kad je Zagreb ovakav.MOžda bi uz smetlište dobila koju fontanu i velebni WC te šator na glavnom trgu svakog grada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije