Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kandidati hdssb-a

'Mi već sedam godina uspješno izvlačimo novac iz EU fondova'

hdssb,eu izbori,pozega
Ljiljana Marić
04.04.2013.
u 15:47

Naša je agencija na području Osječko baranjske županije do danas uspješno privukla novac za 256 projekta iz EU ukupne vrijednosti 115 milijuna eura, kazao je kandidat HDSSB-a Stjepan Ribić u Požegi

Dr. Stjepan Ribić, direktor Regionalne razvojne agencije Slavonije i član HDSSB-a danas se predstavio kao kandidat za EU parlament u Požegi. 

- Naša je agencija na području Osječko baranjske županije do danas uspješno privukla novac za 256 projekta iz EU ukupne vrijednosti 115 milijuna eura. Do 1.srpnja očekujemo potpisivanje ugovora za još 30- ak novih projekata ukupne vrijednosti 15 milijuna eura. Spremni smo i za strukturne fondove. Za njih imamo spreman najvredniji projekt u Hrvatskoj u iznosu od 72 milijuna eura koji smo pripremali protekle 4 godine a to je pročistač voda grada Osijeka – kazao je dr. Ribić koji inače voditelj predstavništva Regionalne razvojne agencije u Bruxellesu gdje je, kako kaže, uspješno lobiramo za njihove projekte. 

Dražen Đurović, također na listi za EU parlament kazao je kako su ovi izbori trebali održati zajedno s lokalnim izborima u svibnju. Za to je naveo nekoliko razloga, jedan njih je dvostruki trošak,a zatim dugotrajna kampanja što povećava izdatke stranaka, posebno ako se zna da hrvatskim zastupnicima u EU parlamentu mandat traje samo godinu dana jer su iduće godine redovni izbori za EU parlament. 

>>Izlaznost će biti mala. A baš to odgovara SDP-u!

>>Sve o izborima za Europski parlament čitajte u našem specijalu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije