Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
produljen mu istražni zatvor

Makedonac optužen za pokušaj ubojstva u središtu Varaždina

zatvor
Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
14.11.2022.
u 18:14

Okrivljenog 23-godišnjaka se optužnicom tereti da je 28. travnja ove godine oko 3 sata, na ulici u centru Varaždina, 23-godišnjaku zadao dva uboda nožem u tijelo, a smrtna je posljedica izbjegnuta hitnom medicinskom intervencijom, napominju u DORH-u.

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu je nakon provedene istrage podiglo optužnicu protiv državljanina Sjeverne Makedonije zbog počinjenih kaznenih djela pokušaja ubojstva i četiri pokušaja teške tjelesne ozljede. Okrivljenog 23-godišnjaka se optužnicom tereti da je 28. travnja ove godine oko 3 sata, na ulici u centru Varaždina, 23-godišnjaku zadao dva uboda nožem u tijelo, a smrtna je posljedica izbjegnuta hitnom medicinskom intervencijom, napominju u DORH-u. 

Okrivljenog 23-godišnjaka tereti se da je tada nožem zadao više uboda i reznih rana još četvorici muškaraca i nanio im tjelesne ozljede. Nalazi se u istražnom zatvoru, a vijeće Županijskog suda u Varaždinu prihvatilo je prijedlog državnog odvjetnika i produljilo mu istražni zatvor zbog opasnosti od bijega i počinjenja novih kaznenih djela.

Komentara 1

M3
Miške 3
04:52 15.11.2022.

Vidi ti sjevernog Makedonca u Vž. I on kao nekad student iz Libije u Vž.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije