Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ IZ SAD-A

Majka optužena za ubojstvo 16-mjesečne kćeri: Otišla je na odmor i deset dana ju ostavila samu

Pixabay/Ilustracija
25.06.2023.
u 21:45

Kristel Candelario (31) istražiteljima je priznala da je ostavila svoju kćer kod kuće, sasvim samu i bez nadzora

Žena iz Ohija optužena je za ubojstvo svoje 16-mjesečne kćeri nakon što ju je ostavila samu kod kuće na deset dana kako bi otišla na odmor. Kristel Candelario (31) uhićena je i optužena za smrt svoje kćeri. Navodno je putovala u Detroit i Portoriko, a po povratku kući u Cleveland, vidjela je da joj je kćer ne pokazuje znakove života. Hitna pomoć je po dolasku na mjesto događaja konstatirala smrt djeteta. 

Candelario je istražiteljima priznala da je ostavila svoju kćer kod kuće, sasvim samu i bez nadzora. Djevojčica je, naime, bila ekstremno dehidrirala. U kući su pronađeni prljavi pokrivači prekriveni urinom i izmetom, piše Daily Mail.

Susjedi su bili izbezumljeni kada su čuli vijest. Mnogi su rekli da su se ranije brinuli o djetetu te kako bi to ponovno učinili da ih je Candelario zamolila. 

VEZANI ČLANCI:

"Bila je sretna beba, uvijek nasmijana, uvijek su je zanimale stvari. Bila je divna beba", kazali su mještanin. 

Kako je istaknuo jedan poznanik, ovo nije bio prvi put da je Candelario ostavila kćer samu kod kuće. "Stalno joj govorimo da je ne ostavlja samu", kazao je poznanik, govoreći o sebi i još jednoj osobi. 

Candelario se trenutno nalazi u zatvoru, a njezino sljedeće ročište zakazano je za 28. lipnja. 

VIDEO Vozio krivim smjerom dok nije naletio kamion: 'Ovo je direkt za ludnicu'

Komentara 1

Avatar Dalmatinac1911th_4
Dalmatinac1911th_4
23:19 25.06.2023.

Dabogda gorila u paklu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije