Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbjegnuta tragedija

Majka na meti kritika jer je gledala u mobitel: Policajac spasio curicu u zadnji tren

curica pala u bazen
Foto: Screenshot
1/2
30.09.2019.
u 12:25

Majka i djevojčica bile su naslonjene na ogradu bazena s ribama kada se djevojčica popela i pala u vodu...

Zahvaljujući herojskom potezu jednog policajca spašena je djevojčica koja je upala u bazen s ribama dok je njezina majka stajala kraj nje.

Naime, djevojčica i majka bile su naslonjene na ogradu bazena, a majka je gledala u mobitel. Za to vrijeme djevojčica se popela na ogradu i pala preko nje u vodu.

Majka je u panici počela dozivati pomoć. Srećom, u blizini njih nalazi se policajac Tan Wenqi koji je odmah skočio u bazen i izvukao curicu iz vode.

Dogodilo se to 27. rujna, a sve je snimila nadzorna kamera. Nakon što je snimka objavljena na internetu mnogi su majku prozvali za nemarno ponašanje pa se nadamo da će nakon ovoga ipak biti opreznija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije