Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 200
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mađarski ministar Peter Szijjarto:

'Prema Europi se kreće od 30 do 35 milijuna ekonomskih migranata'

Peter Szijjarto
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
18.09.2015.
u 13:23

Odnose s Hrvatskom je ocijenio jako lošima dok su, prema njemu, odnosi sa Slovačkom odlični

Mađarski ministar vanjskih poslova Peter Szijjarto kazao je kako se prema Europi kreće od 30 do 35 milijuna izbjeglica te da je zbog toga ključno jačanje europskih granica.

Naveo je kako je Europska unija zanemarila zaštitu svojih granica i da se europski lideri plaše stvari "nazvati pravim imenom" jer im je lakše kritizirati one koji rade svoj posao, prenosi agencija MTI.

Dodao je kako europski lideri postupaju na osnovi lažnih izvještaja međunarodnih medija te da je Mađarskoj jasno da EU ne može primiti stotine tisuća ili milijune ekonomskih migranata.

– Možemo upravljati krizom samo ako podupremo i ojačamo Schengenski sustav – rekao je Szijjarto.

Odnose s Hrvatskom je ocijenio jako lošima dok su, prema njemu, odnosi sa Slovačkom odlični.

>> Mađarska počela dizati ogradu na granici s Hrvatskom, raspoređena vojska i policija

Komentara 59

BE
BezobrazniPingvin
13:47 18.09.2015.

Oni cuvaju svoje gradjane i nacionalni identitet.Brane svoje interese unatoc nevjerovatnom pritisku zapadnih zemalja i medija. Nesto za sto mi nismo culi ni osjetili a nazolost jos necemo. Svaka cast Orbanu,stavio je svoju zemlju i gradjane ispred politikanstva i stranih interesa.

Avatar superhik74
superhik74
14:34 18.09.2015.

Hrvatska vec odavno nema pojma sto je to suverenitet. Nama su kolonijalni gospodari prodali pricu o "toleranciji I multikulturalnosti" koju sami ne prakticiraju ali je traze od nas kao I svih ostalih kolonija. Nasi poltroni to poslusno obavljaju I natjecuu se tko ce biti veci ulizica. Rasprodaja ljudskih I prirodnih resursa je ono sto vec cetvrt stoljeca radi Hrvatska politicka vrhuska za saku Judinih skuda. Na veliku zalost nitko jos zbog toga nije odgovarao.

BR
Branko102
14:46 18.09.2015.

”Ako analiziramo što je uzrok ovako velikih migracija, doći ćemo do zaključka da su sve organizirali Amerikanci i Englezi, odnosno financijska oligarhija okupljena oko Wall streeta i Londonskog City-a. Oni financiraju migrante jer, kao prvo, žele preuzeti naftna polja na Bliskom istoku, a kao drugo, žele srušiti kršćansku Europu. Pogledajte samo na kojem području se nalazi ISIL. Upravo na onom koje je najbogatije naftom. Nije to slučajno. Oni i jesu tu da bi strukture koje stoje iza ISIL-a i vala migranata, mogle jeftino prodavati sirijsku i iračku naftu te tako udariti na Rusiju, koja je velik proizvođač nafte i kojoj nikako ne odgovara da je nafta tako jeftina. U isto vrijeme na području gdje djeluje ISIL, ruše se temelji triju civilizacija koje su nastale na tom području: Babilonske, Helenske i Kršćanske. Sve se zatire u cilju stvaranja Novog svjetskog poretka. Tom totalitarnom poretka smetaju tradicija, vjera, različite kulture, nacije i države”, podvlači Domazet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije