Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEKA

Lorencin na obilježavanju prve godine rada prvog hrvatskog broda ho(s)tela 'Marina'

Darko Lorencin
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/4
26.11.2014.
u 19:16

Danas je "Marina" vodeći smještajni objekt u kategoriji hostela prema TripAdvisoru i Booking.com u Rijeci

Godina dana rada prvog hrvatskog broda ho(s)tela "Marina" bio je povod da ministar turizma Darko Lorencin večeras još jednom posjeti ovaj jedinstveni brod, koji je nakon 70 godina plovidbe, u Rijeci trajno našao svoju sigurnu luku. U prvoj godini rada botel "Marina" bilježi značajan uspjeh, s ostvarenih 14 tisuća noćenja postao je značajnim dijelom turističke ponude grada Rijeke.

- Još smo prije godinu dana rekli kako vjerujemo u taj projekt, jer predstavlja atrakciju, nešto novo, Najljepše je kada atrakcija ima još vrijednosti, smještaj, kada se može boraviti u srcu grada u posebnom ozračju - kazao je Lorencin izrazivši zadovoljstvo što mogu podupirati ovakve i slične projekte. Drago nam je da imamo pokazne primjere kako treba raditi i promišljati i kako treba biti inovativan i kreativan, istakao je Lorencin.

Danas je "Marina" vodeći smještajni objekt u kategoriji hostela prema TripAdvisoru i Booking.com u Rijeci. Vlasnik broda Andrej Kušeta zahvalio je ministru Lorencinu na potpori koja je namjenski iskorištena u opremanje fitness dvorane botela i restauraciju komandnog mosta broda, a koji će krajem godine udomiti zbirku restauriranih i konzerviranih predmeta i vrijednih dokumenata o brodu Marina, njezinoj dugoj i burnoj povijesti. Otvorenjem memorijalnog dijela broda botel Marina i grad Rijeka dobit će jedinstvenu turističku ponudu na Jadranu, kazao je Kušeta.

Prije dolaska u Rijeku ministar Lorencin je posjetio Fužine gdje je sudjelovao na svečanosti povodom 140. obljetnice turizma toga goranskog mjesta.

>> Znate li što je botel? Večeras je otvoren prvi u Hrvatskoj!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije