Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Namještala natječaje

Linićevoj suradnici iz Rijeke potvrđena optužnica za mito

'18.06.2011. Rijeka - Privodenje Zeljke Markovic, suradnice Slavka Linica te Nevije Miscak i Biserke Gregorovic.  Photo: Nel Pavletic/PIXSELL'
'Nel Pavletic/PIXSELL'
20.03.2012.
u 21:01

Željka Marković, koja je bila važna suradnica ministra Slavka Linića dok je bio gradonačelnik, tereti se za namještanje javnih natječaja

Optužno vijeće Županijskog suda u Rijeci potvrdilo je danas USKOK-ovu optužnicu protiv troje inspektora iz riječkog Državnog inspektorata, Biserke Gregorović, Marka Gašparova i Bojana Kuprešanina, voditeljice pisarnice Nevije Mišćak te Željke Marković, ravnateljice Direkcije za poslovne objekte Grada Rijeke, i slikara Klasa Grdića.

Tereti ih se za zloporabu položaja i ovlasti, primanje i davanje mita i protuzakonito posredovanje. Ž. Marković, koja je bila važna suradnica ministra Slavka Linića dok je bio gradonačelnik, tereti se za namještanje javnih natječaja, za što je primila mito u darovima od B. Gregorović i Grdića.

Komentara 17

JS
ja sam gladan
21:13 20.03.2012.

A Slinić ništa nije znao, on je bio samo gradonačelnik.

HS
Hrvatski sin
21:17 20.03.2012.

Čudi me da će crveni partijaši pustit svoju da ide u buharu!

Avatar cetina
cetina
23:25 20.03.2012.

Primjecujem da se ovim lopovima ne stavlja predznak kojoj stranci pripadaju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije