Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASJELA NA PRIČU

Lažni policajac tražio je novčanice za provjeru pa joj ukrao nekoliko desetaka tisuća kuna

Brojanje novaca
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/3
08.12.2020.
u 10:20

Policija ponovo upozorava građane, pogotovo one starije životne dobi da u kuću bez provjere ne puštaju nepoznate osobe

Ako vam se netko pojavi na vratima i zatraži vas da mu date novčanice radi provjere, umjesto da mu date novac, nazovite 192. Tako glasi savjet zagrebačke policije, nakon još jednog slučaja u kojem je okradena naivna starija građanka.

Ovaj put riječ je o 70-godišnjakinji koja je okradena 7. prosinca oko 11.30 u Ratarskoj ulici na zagrebačkoj Trešnjevci. Dok je bila u dvorištu kuće, prišao joj je nepoznati muškarac, koji se lažno predstavio kao policajac. Kazao joj je da ima lažne novčanice koje policija mora provjeriti. Žena ga je uvela u kuću te mu dala novac koji je imala.

Radilo se o nekoliko desetaka tisuća kuna koje je lažni policajac uzeo i nestao. Stoga policija ponovo upozorava građane, pogotovo one starije životne dobi da u kuću bez provjere ne puštaju nepoznate osobe, da od onih koji tvrde da su službene osobe traže  identifikacijske isprave te da sve sumnjivo odmah prijave policiji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije