Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ups, bilo je slučajno'

Kupovao poklon za suprugu i ljubavnicu, ono što je napravila prodavačica neće mu se svidjeti

Screenshot
10.10.2020.
u 17:14

Zoe Roe na TikToku je podijelila video koji je odmah postao viralan, a u kojem je ispričala kako je 'slučajno' zamijenila vrećice s poklonima kako bi njegova supruga otvorila poklon koji je bio namijenjen ljubavnici

Prodavačica nakita otkrila je kako je raskrinkala muškarca koji vara svoju suprugu nakon što je kod nje u trgovinu došao kupiti poklon za godišnjicu svojoj supruzi i ljubavnici.

Zoe Roe na TikToku je podijelila video koji je odmah postao viralan, a u kojem je ispričala kako je 'slučajno' zamijenila vrećice s poklonima kako bi njegova supruga otvorila poklon koji je bio namijenjen ljubavnici.

– Radim u trgovini nakita i danas je došao muškarac koji je tražio poklon za svoju suprugu za 10. godišnjicu braka. Izabrao je komad nakita na kojem piše 'mojoj predivnoj supruzi'. Kada sam ga pitala želi li još nešto, rekao je da bi htio još nešto kupiti, ali drugom kreditnom karticom i na drugi račun – prepričala je djevojka čiji je video pregledan više od sedam milijuna puta.

Kada ga je pitala što mu točno treba, upitao ju je ima li nešto na čemu se spominje djevojka. Zoe je potom ispričala kako mu je pomogla izabrati poklon za prvu godišnjicu s njegovom djevojkom.

@zozoroe

What a good day to look out for other women😈 this happens too often. ##fyp ##whydomen ##storytime ##CTCVoiceBox ##DayInMyLife ##OikosOneTrip ##funny ##viral

♬ original sound - Zoe Roe

– Stavila sam poklone u vrećice i morala sam na svaku napisati 'K' za Kristin koja mu je supruga i 'L' za Lauru, djevojku. Rekla sam mu da će im se jako svidjeti – nastavila je svoju priču.

No, potom je otkrila kako je u vrećicu sa poklonom za suprugu stavila nakit koji je trebao pripasti njegovoj ljubavnici, dok je u njezinu vrećicu stavila poklon za suprugu.

– Upravo sam se sjetila da mu se žena zove Laura, a djevojka Kristin. Valjda sam pobrkala vrećice. Ups – kazala je ona.

Odmah se pokrenula prava debata je li trebala to učiniti. Dok su joj mnogi čestitali na tome što je učinila, bilo je i onih koji smatraju kako se u te stvari prodavačica ne smije miješati.

No, sada je kasno, a svi samo iščekuju hoće li se javiti Laura ili Kristin kako bi saznali nastavak ove priče.

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Damating
Damating
18:44 10.10.2020.

Da sam vlasnica dućan dobila bi otkaz odmah! I to ne zato jer taj shupak ne zaslužuje da ga se razotkrije, nego zato jer to nije njen posao! (Da je priča uopće istinita. Vjerojatno je to samo njena pusta želja ili izmišljotina)

Avatar Point_of_view
Point_of_view
19:03 10.10.2020.

Ovo je razlog za promtni otkaz i tužbu. Da je ona slučajno zamijenila, ne bi niti primijetila, nego je to namjerno napravila.

DE
deda1234
19:08 10.10.2020.

Mislim da je njoj zako kaj nije dobila niš za godišnjicu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije