Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intervenirali VATROGASCI

Krš i lom na Cresu: Sudarili se Porsche i autocisterna, automobil u neprepoznatljivom stanju

Foto: DVD Cres
1/7
01.10.2022.
u 20:41

Snimka koju je prolaznik snimio nakon nesreće objavljena je i na Redditu, a on tvrdi kako su svi sudionici nesreće preživjeli

Danas je u poslijepodnevnim satima došlo do teške prometne nesreće na Cresu, potvrdili su to vatrogasci.

Kako je izvijestio DVD Cres, na potezu između Hraste i Beleja dogodila se teška nesreća teretnog vozila autocisterne i osobnog automobila marke Porsche. 

Intervenirali su i lošinjski vatrogasci, kao i policija i hitna služba, a službene informacije o ozlijeđenima još nisu dostupne. Snimka koju je prolaznik snimio nakon nesreće objavljena je i na Redditu, a on tvrdi kako su svi sudionici nesreće preživjeli. 

Korisnici pak tvrde da je automobil morao voziti većom brzinom da bi došlo do ovakvog sudara

''Sa Lošinja sam tako da znam zavoj. Ima blagi nagib i između dvije poduže ravnice je. Porsche bi tamo trebao ići jedno 150+ km/h da izgubi kontrolu'', napisao je jedan korisnik Reddita. 

>> VIDEO Burno jutro u Zagrebu: Požar pa eksplozija u naselju Trnsko, jedna osoba smrtno stradala

Ključne riječi

Komentara 8

MT
makan tahi
23:00 01.10.2022.

ha ha trebao je ići brže da izgubi kontrolu, ne nije trebao ići brže nego je samo trebao preći preko pune linije u zavoju i zakucati se pod kamion

MT
makan tahi
23:01 01.10.2022.

kako dobiti buggy-ja od poršea u 1 sekundi

PO
poluvodič
22:00 01.10.2022.

Ah ti vozači Porschea..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije