Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI MINISTAR

Kotromanović se slikao s premijerom pa na Facebooku napisao: 'Nježna kohabitacija'

Ante Kotromanović i Andrej Plenković
Foto: Facebook
18.02.2020.
u 15:56

Time se očito hito osvrnuti na svoju jučerašnju izjavu o Zoranu Milanoviću i Andreju Plenkoviću...

Ante Kotromanović na svom je Facebook profilu u utorak nakon inauguracije Zorana Milanovića objavio fotografiju s premijerom Andrejom Plenkovićem.

Kod opisa fotografije, bivši ministar obrane u SDP-ovoj vladi napisao je: "Tko je ono rekao da će biti njezna kohabitacija...".

Foto: Facebook/RTL

Time se očito hito osvrnuti na svoju jučerašnju izjavu o Zoranu Milanoviću prilikom čega je kazao: "Ne mogu ga zamisliti da hoda uz fanfare i da mu se klanjaju ljudi. Mislim da je dobro što se odlučio za ovakav tip inauguracije", kazao je Kotromanović. 

Predizborni slogan Zorana Milanovića glasio je "Normalno", a na upit što se takvoga može očekivati u mandatu petog predsjednika, Kotromanović je odgovorio: "Teško mi je predvidjeti što će to biti "normalno", ali mogu reći da će kohabitacija s Plenkovićem biti dobra. No, prije svega, obojica moraju gledati interese Republike Hrvatske, to je primarno obojici. Oko toga se moraju svađati. Bit će to nježna kohabitacija."

Komentara 6

Avatar Mentat
Mentat
17:14 18.02.2020.

Zašto je stiska šaku?

GS
goran.spehar
17:54 18.02.2020.

Jao si ga nama sa svima vama

B2
bordon 2
17:34 18.02.2020.

Jel to konačno na pomolu i javno velika koalicija? Čisti dokaz da je Plenković srušio Kolindu i doveo svog druga Milanovića na Pantovčak za predsjednika. E pa sretno Vam bilo u tom novom političkom braku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije