Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prije 7 godina

Kotromanović objavio rijetke fotografije iz zrakoplova s Gotovinom: Dunja nije skrivala sreću

Ante Gortovina
Foto: Ante Kotromanović
1/7
27.11.2019.
u 16:22

Većinu fotografija snimio je tadašnji ministar Kotromanović, a nastale su na aerodromu i u Vladinom zrakoplovu s kojim su se generali vraćali kući

Bivši ministar obrane, SDP-ovac Ante Kotromanović na svom Facebook profilu objavio je rijetko viđene fotografije iz zrakoplova s kojim su 16. studenoga 2012. godine iz Haga putovali oslobođeni generali Ante Gotovina i Mladen Markač.

Većinu fotografija snimio je tadašnji ministar Kotromanović, a nastale su na aerodromu i u Vladinom zrakoplovu s kojim su se generali vraćali kući.

Na fotografijama je i supruga generala Gotovine, Dunja, koja ne skriva sreću pozirajući kraj svoga supruga.

Foto: Ante Kotromanović

– Ovo su jedine fotografije s aerodroma i iz aviona nakon briljantne pobjede Haškog tribunala. Dugo sam mislio da su nestale, ali srećom NE. Ovih dana prošlo je 7 godina, a što je s onom “rat je gotov, okrenimo se budućnosti”? – objavio je na Facebooku Kotromanović.

Komentara 61

SH
Shalan
16:46 27.11.2019.

Pronašao ih je tik pred izbore he he

PR
propalismoFranjoskroz
16:35 27.11.2019.

HDZ locirao, uhitio, transferirao.Sdp oslobodio i vratio u Hrvatsku?? Ironija ili šta, da čujem partijske trolove...

ST
stric7
18:32 27.11.2019.

....nije bilo lako podignuti optužnicu protiv Gotovine .... to je trebalo pravno pripremiti .... .... račan i sdp su ukinuli zakon po kojemu sud u Hagu nije imao pravo nadležnosti nad vojno-redarstvenim akcijama Bljesak i Oluja .... nakon toga je mesić otvorio arhive i počelo je konstruiranje optužnice koja je na kraju propala ....... o sabotiranju odbrane generala Gotovine od strane sdp-a uguglajte i pročitajte ono što je ustvrdio odvjetnik Mišetić ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije