Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neugodno iskustvo

Konobar zaprepastio obitelj: Zabranio ocu da podijeli tost sa sinom

City Mall Pula
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
25.04.2018.
u 11:18

Ukorio ih je kazavši da se to ne smije napraviti jer je tost, kada je kupljen zajedno s kavom u sklopu akcije, namijenjen isključivo onome tko ga je naručio.

Neugodno iskustvo doživjela je jedna obitelj prilikom odlaska u kafić u sklopu pulskog City Malla. Supružnici su poželjeli popiti kavu na što im je konobar preporučio da iskoriste akciju koja je podrazumijevala kavu i tost po nižoj, odnosno jedinstvenoj cijeni.

Kada im je donio naručeno muž je uzeo tost, prepolovio ga i taj komad htio dati četverogodišnjem djetetu koje je bilo s njima, no onda se dogodilo nešto neočekivano, ispričala je za Glas Istre spomenuta žena.

Dodala je u nevjerici kako je u tom trenutku konobar 'doletio' do njih i ukorio ih kazavši da se to ne smije napraviti jer je tost, kada je kupljen zajedno s kavom u sklopu akcije, namijenjen isključivo onome tko ga je naručio, a to je u ovom slučaju bio njen muž te da komadić ne smije dati djetetu.

Pomislila je kako je riječ o skrivenoj kameri te su potom pozvali voditelja kafića, no i on im je kazao kako su takva pravila kad je riječ o akciji. 

Slučaj je komentirala i uprava smiještena u Zagrebu, točnije Irena Smiljanić, šefica marketinga grupe čiji je kafić dio. Pravdala se tvrdnjom kako su upoznati s problematikom osoblja u pulskom kafiću i dodala da imaju teškoća s nalaženjem kvalitetnih djelatnika.

- Slažemo se s našim gostom čije je neosporno pravo da je tost koji je kupio mogao dati svom djetetu, neovisno o tome je li riječ o akciji ili nije. Reakcija našeg konobara nema opravdanja. Ispričavamo se svim gostima koji su doživjeli isto ili slično - kazala je Smiljanić za Glas Istre.

City Mall Pula
1/14

 

Ključne riječi

Komentara 15

PA
pavel1001
13:10 25.04.2018.

idem baš u Pulu na more ove godine pa ću podijelit sa sinom taj toast,jako bi me veselilo ako bi dotični gospodin radio smjenu. Veselim se skorom susretu,lp!

RI
rightside
11:41 25.04.2018.

pa nemorate zaposljavat bas svakog ko prolazi ulicom a iz pule je..))) a ovo objasnjenje da "je tostst kupljen zajedno s kavom namjenjen iskljucivo onom ko ga je narucio" je ocito smislio isti konobar il sef konobara koji se spominje u clanku, jer za tako nesto smislit moras bit specijalni debil,tj probavat svijetu nametat svoja debilna pravila,,i sad da tu ima neka neovisna inspekcija, taj objekt bi se odmah zatvorio, kaznu oderat do neba pa da se zna ubuduce,,))))) a onda opet povest racuna o zaposljavanju "sposobnih i nadobudnih, poduzetnih i energicnih konobara" ))))))))) sramota za pulu i sve one koji se brinu o ugledu grada

DU
Deleted user
13:04 25.04.2018.

Znači uprava naredi da se ne dijeli tost i onda se vade na neadekvatne radnike. Takav kafić treba izbjegavati u širokom krugu jer će se uprave još više oholiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije