Naslovnica Vijesti Hrvatska

Komora: Veronika Pecolaj nije medicinska sestra i nema dozvolu za rad

Nikada nije bila upisana  u Registar Hrvatske komore medicinskih sestara i nema Odobrenje za samostalan rad
25. travnja 2019. u 15:57 82 komentara 69295 prikaza
Sporna zaposlenica
Foto: Screenshot Nova TV
Pogledajte galeriju 1/4

O bizarnom slučaju u Obrovcu oglasili su se iz Hrvatske komore medicinskih sestara. Provjerom Registra ustvrdili su je da ženska osoba koja se u ordinaciji obiteljske medicine dr. Gorana Jusupa u Obrovcu predstavlja kao medicinska sestra, nije upisana u Registar HKMS-a i nema Odobrenje za samostalan rad.

Goran Jusup Šok u Obrovcu Skandalozni liječnik: Ona je medicinska sestra, može se reći da mi je i zaručnica

"Ženska osoba imenom Veronika Pecolaj, koja se u ordinaciji obiteljske medicine u Obrovcu predstavljala kao medicinska sestra, nikada nije bila upisana  u Registar Hrvatske komore medicinskih sestara i nema Odobrenje za samostalan rad“ , ističe predsjednica Hrvatske komore medicinskih sestara, dipl. ms. Slava Šepec, priopćili su iz Komore.

Komora je, nastavlja Šepec, zatražila podatak od dr. Gorana Jusupa, koncesionara ordinacije obiteljske medicine , o tome tko u njegovoj ordinaciji radi poslove medicinske sestre budući da im je u telefonskom razgovoru rekao kako gospođa Pecolaj radi kao spremačica u njegovoj ordinaciji.

"Ako netko radi na poslovima medicinske sestre i pruža zdravstvenu njegu, a nije upisan/upisana u Registar i nema valjano Odobrenje za samostalan rad HKMS-a, radi protivno propisima to jest krši zakon, poručuju.

Uber
Usluga prijevoza
Ispovijesti sa stražnjih sjedala: Aplikacija koja nam je spasila glavu