Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HBK

Komisija Iustitia et Pax dobila nove članove

Iustitia et pax
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
03.09.2015.
u 14:08

Komisija Iustitia et Pax Hrvatske biskupske konferencije, poznata po svojim izjavama o društvenim prilikama u nas, dobila je jučer, pod predsjedanjem novog predsjednika mons. Vjekoslava Huzjaka i nove članove

Komisija Iustitia et Pax Hrvatske biskupske konferencije, poznata po svojim izjavama o društvenim prilikama u nas, dobila je jučer, pod predsjedanjem novog predsjednika mons. Vjekoslava Huzjaka i nove članove.

To su akademici Ivica Kostović i Mirko Zelić, prof. dr. sc. Davor Derenčinović, prof. dr. sc. Vladimir Dugalić, dr. sc. Neven Šimac (stari član), Tomislav Matić i fra Bože Vuleta te dosadašnja tajnica dr. Dubravka Petrović Štefanac i novoimenovani tajnik Anto Mikić.

– Komisija je razmotrila aktualne prilike u hrvatskome društvu te je raspravljala o mogućim temama svojih budućih istupa – javili su kratko nakon susreta.

Komentara 4

KA
KaNiDora
14:22 03.09.2015.

pravi ljudi na pravom mjestu - kamo sreće da su u izvršnoj vlasti

MI
millwall
16:00 03.09.2015.

Nema tu ni Iustitie ni Paxa.

Avatar ARENA
ARENA
14:48 03.09.2015.

Možda razmisle i o potrebi raskida Vatikanskog ugovora. I ta potreba je dio aktualnih prilika u hrvatskom društvu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije