Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Klijentima Zagrebačke banke u m-zabi dostupne nove funkcionalnosti

Zagrebačka banka
28.05.2024.
u 11:33

Nove opcije korisnicima m-zaba online bankarstva omogućuju inozemna plaćanja, podizanje i provjeru broja na redomatu te jednostavnu prijavu biometrijom u m-token

Zagrebačka banka, vodeća banka u Hrvatskoj, kontinuirano dodatno unaprjeđuje aplikaciju m-zaba kroz integriranje novih, naprednih mogućnosti. Korisnicima m-zabe ažuriranjem na posljednju verziju dostupne su nove funkcionalnosti – m-redomat, plaćanje u inozemstvo i prijava u m-token biometrijom.

Nove funkcionalnosti koje kontinuirano implementiramo u m-zabu najbolji su odraz naše posvećenosti klijentima i pristupa u kojem su upravo oni u središtu svega što radimo. Izuzetno smo zadovoljni što možemo najaviti i nove mogućnosti koje će stići tijekom godine kako bi učinili našu aplikaciju sveobuhvatnom financijskom platformom te centralnim mjestom za sve potencijalne potrebe naših klijenata. Sretni smo što nove mogućnosti prepoznaju i klijenti koji sve više koriste usluge digitalnog bankarstva koje je uz m-zabu brzo, jednostavno i sigurno“, izjavio je Ivan Hećimović, direktor Alternativnih kanala Zagrebačke banke.

Novitet u m-zabi je i plaćanje u inozemstvo, a dnevni limit plaćanja iznosi 10.000 eura. Do naloga se dolazi izborom opcije Plaćanja - Plaćanje u inozemstvo. Prekogranična plaćanja u eurima za zemlje Europske unije, Island, Lihtenštajn i Norvešku mogu se naplaćivati iz besplatnih transakcija, ako ih klijent ima, dok se međunarodna plaćanja za sve ostale zemlje i prekogranična u drugoj valuti naplaćuju. Provedba naloga moguća je s vlasničkog i opunomoćeničkog računa.

m-redomat omogućuje klijentima i onima koji to još nisu da putem m-zabe preuzmu redni broj u željenoj poslovnici i za željenu vrstu usluge. Na naslovnoj stranici m-zabe potrebno je izabrati prečac m-redomat, zatim odabrati željenu poslovnicu i uslugu, nakon čega se dobiva broj. Ako korisnik želi provjeriti status fizičkog listića kojeg je uzeo na redomatu u poslovnici, može unijeti broj u aplikaciju, nakon čega može pratiti svoj red putem aplikacije. Neklijenti također mogu koristiti m-redomat, dovoljno je da preuzmu aplikaciju iz trgovina Google Play, App Store ili AppGallery.

Uvedena je i biometrijska prijava u m-token, te je od sada moguće koristiti otisak prsta ili prepoznavanje lica za ulazak u ovu funkcionalnost, umjesto dosadašnje prijave unosom PIN-a.

Zagrebačka banka nedavno je prva na domaćem tržištu uvela provjeru kreditne sposobnosti putem m-zabe, a klijenti zahvaljujući novoj funkcionalnosti više ne trebaju odlaziti u poslovnicu kako bi saznali raspon kredita koji mogu ugovoriti. Od prvih dana nakon pokretanja, klijenti pokazuju veliki interes za novu funkcionalnost kojom putem aplikacije u nekoliko dodira mogu dobiti izračun kreditne sposobnosti za stambene i gotovinske kredite.

Više informacija o m-zabi i njenim funkcionalnostima možete pronaći na službenoj web stranici Zagrebačke banke.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije