Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šef EMS-a

Klaus Regling: Izlazak Grčke iz eurozone bila bi za sve uključene najgora od svih opcija

Klaus Regling
Foto: DPA/PIXSELL
15.02.2015.
u 16:29

Regling je takvo rješenje ocijenio kao najskuplje i za Grčku i za eurozonu.

Izlazak Grčke iz eurozone bila bi za sve uključene najgora od svih opcija, kazao je u intervjuu Klaus Regling, šef organizacije Europski mehanizam stabilnosti (EMS), javlja Wall Street Journal.

Regling je takvo rješenje ocijenio kao najskuplje i za Grčku i za eurozonu.

Inače, sutra će se u Bruxellesu sastati ministri financija eurozone koji će pokušati dogovoriti temelj financijskog ugovora za Grčku. Sadašnji program pomoći Grčkoj, podsjetimo, istječe 28. veljače.

>> Tsipras: Ne, nisam sam, mnogi mi nude pomoć

Komentara 5

AM
amky1
16:40 15.02.2015.

Varala me varala mala grkinja ... Netko se opametio i sve te gulikože će izbaciti iz države. Grci su izgleda pametniji od nas.

RB
robert.b.40
23:33 19.02.2015.

taj Klaus treba da adapta grgog premijera za svog posinka tome mora da fali nekolko kotaca gore u compjutoru

DU
Deleted user
13:54 16.02.2015.

Ma laze ,to je dugorocno najbolja opcija. EU ce prezivjeti ,ojacati jer je vise nitko nece moci ucjenjivati. Niti Grci niti Britanci. EU ce postati trajno stabilna kad prva zemlja i izidje iz EU.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije