Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
boratova himna

Kazahstanskoj sportašici umjesto himne odsvirali Boratovu parodiju

Wimbledon
Foto: Reuters | AFP
1/2
24.03.2012.
u 17:37

U čast osvajanja zlatne medalje pustili joj pjesmu koja govori o čistoći kazahstanskih prostitutki

Organizatori kuvajtskog Grand Prix turnira u streljaštvu osramotili su se kada su jednoj osvajačici zlatne medalje zabunom, umjesto prave, odsvirali Boratovu parodiju kazahstanske himne.

Sportašica Marija Dmitrienko nastojala je ostati pribrana kada je shavatila da je umjesto himnom ''Moj Kazahstan'' počašćena taktovima vulgarne parodiije iste. No nije se mogla dugo suzdržati pa je ubrzo na lascivne stihove 'Oh, Kazakhstana' spontano reagirala smijehom.

Kazahstanska delegacija tražila je ispriku od organizatora pa je ceremonija dodjele medalja nedugo nakon fijaska ponovljena. Repriza protokola protekla je u najboljem redu te je tako slavodobitnica konačno mogla uživati u trenucima slave bez stihova koji govore o čistoći kazahstanskih prostitutki i penisu državnog vođe.

Komentara 6

KR
kreont
19:42 24.03.2012.

Hrvatska umjesto himne to ima u stvarnosti.

Avatar amore
amore
10:49 26.03.2012.

Hahaha,ali dobra je hima

OB
-obrisani-
18:05 24.03.2012.

hahahaha....ovo je bolje od sexa. :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije