Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije htio ući

Karamarko: Sanader me nije zvao u HDZ, a ne bih se učlanio ni da jest

'06.07.2011., Zagreb - Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske, Vukovarska 33. Tomislav Karamarko, ministar unutarnjih poslova Republike Hrvatske. Photo: Davor Puklavec/PIXSELL'
'Davor Puklavec/PIXSELL'
27.09.2011.
u 18:06

Tada mi je jako odgovarala pozicija nestranačkog ministra, izjavio je Karamarko.

Ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko otkrio je danas u intervjuu za Media servis da ga bivši premijer i šef HDZ-a nije zvao u stranku, a komentirao je i sukob s bivšim predsjednikom Stjepanom Mesićem oko istrage komunističkih zločina.

– Sanader me nije zvao u stranku i, da me zvao, ne bih ušao jer mi je tada jako, jako odgovarala pozicija nestranačkog ministra – rekao je Karamarko.

– Nitko od nas nije Nostradamus da može nešto predviđati, a oko mojih ambicija posebno je smiješno potenciranje nekakvih teza koje su pa čak i u funkciji unošenja zabune i nereda te možda problema u stranku – komentirao je ministar svoje ambicije u HDZ-u i Vladi.

Osvrnuo se i na Mesićeve izjave o tome kako ga je Karamarko razočarao. Mesićeve tvrdnje kako komunistički zločini ne postoje mogle bi, smatra Karamarko, razočarati hrvatsku javnost, a pogotovo same žrtve tih zločina.

– Zašto da amnestiramo sve te ljude od toga? Zašto? Imaju pravo i oni znati gdje su završili njihovi najmiliji, njihovi očevi, stričevi, djedovi i tako dalje. Prema tome, mislim da se gospodin Mesić šali i da se nije udubio u problem – zaključio je Karamarko.

 

Komentara 48

YO
yocko
17:54 29.09.2011.

ovai se samo slini a njemu nijt trebalo članstvo hdza jer je i bez toga za njih radio radi fotelje

OB
-obrisani-
18:21 27.09.2011.

ha ha ha ...al ovaj bulazni.. . ..a ko ga je instalirao za ministra ????..............moja baba ???? . kako je sad lako pljuvat Sanadera.....a ljubili ga u g*****...100 na sat.....fuj...

KI
kiwi2
20:11 27.09.2011.

. Pravda je spora, ali dostižna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije