Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugi vozač je teško ozlijeđen

Sudar na brzoj cesti kod Vrbovca: 68-godišnjak vozio u suprotnom smjeru pa naletio na auto

Jedna osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći kod Jastrebarskog
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
26.05.2024.
u 22:12

Pri sudaru su oba auta odletjela u stranu te se zaustavila na zaštitnoj ogradi, izvijestila je PU zagrebačka

Oko 19.50 sati u blizini Vrbovca, 68-godišnji vozač je vozio u krivom smjeru u smjeru zapada, odnosno prema Zagrebu. Naime, vozeći suprotnim smjerom je naletio na auto koprivničke registracije kojim je upravljao 34-godišnjak koji se kretao ispravno.

Vozač (34) koji je vozio prema Vrbovcu je teško ozlijeđen te je hitno prevezen u Kliničku bolnicu Dubrava gdje mu je pružena medicinska pomoć.

"Nakon 700 metara vožnje brzom cestom, 68-godišnjak je prednjim dijelom vozila naletio na desni bočni dio osobnog automobila koprivničkih registarskih oznaka kojim je upravljao 34-godišnjak, a kretao se kolnikom državne ceste DC10 u smjeru istoka" izvijestila je PU zagrebačka. Pri sudaru, oba auta su odletjela u stranu te se zaustavila na zaštitnoj ogradi.

POVEZANI ČLANCI:

FOTOGALERIJA Ovo su uhićeni dileri, a među njima i bjelovarski poduzetnik koji su ‘pali‘ nakon velike policijske operacije

Jedna osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći kod Jastrebarskog
1/16

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
05:18 27.05.2024.

To mi nikako nije jasno kako nisi svjestan da voziš krivim smjerom s obzirom da nismo Englezi te je nemoguće da ti druga prometnica bude s d se strane, a i prometni znakovi suprotno okrenuti, i jednostavno da uđeš u krivi smjer moraš ići lijevo što je apsolutno protiv logike. Jedino objašnjenje je da psihički nije sposoban za vožnju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije