Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šef oporbe

Karamarko: Njima je svaki drugi ministar u sukobu interesa

Tomislav Karamarko
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
15.01.2014.
u 20:39

– Zamislite što bi se dogodilo da su u pitanju bili ministri HDZ-ove vlade, to bi sve treštalo i pljuštale bi ostavke, ne znam što se sve ne bi događalo – tvrdi predsjednik HDZ-a.

– Već je u ovom trenutku jasno da je netko trebao dati ostavku, jer je to naprosto nedopustivo – komentirao je večeras predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko činjenicu da Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa istražuje medijske navode o sukobu interesa pomoćnika ministra financija Branka Šegona čija je tvrtka dobila kredit od HBOR-a. Vjeruje da će Povjerenstvo pošteno odraditi svoj posao.

–  U slučaju da se dokaže da je bio u sukobu interesa, mislim da osim njega ostavku moraju dati i svi koji ga štite. Upitno je što je učinjeno da je dužnosnik mogao ostvariti jednu takvu privilegiju – kazao je Karamarko te podsjetio da nije ovo prvi put da se dužnosnici Kukuriku koalicije nalaze u sukobu interesa.

– Njima je svaki drugi, treći ministar u sukobu interesa i svi nekako olako prelazimo preko toga. Zamislite što bi se dogodilo da su u pitanju bili ministri HDZ-ove vlade, to bi sve treštalo i pljuštale bi ostavke, ne znam što se sve ne bi događalo – tvrdi predsjednik HDZ-a.

>> Branko Šegon upravljačka prava prenio na odvjetnika

Komentara 33

ST
stefj
21:10 15.01.2014.

Tja, nisu samo ministri u sukobu interesa. Sam premijer vodi listu skoro svih članova vlade koji sudjeluju u nedopuštenim aktivnostima. Ne neće DORH sigurno bez dozvole krenuti u istraživanje, naročito sada kada je Bajiću reizbor, a SDP ga treba ponovo odabrati...

A9
AAA-999
21:37 15.01.2014.

Partija je uvijek bila mafija i to ona najgora.

Avatar Matija Gubec
Matija Gubec
21:08 15.01.2014.

Da je samo sukob interesa , oni su u sukobu sa samim sobom a bogami i zakonom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije