Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSUĐENI SU

Kaos na proslavi krštenja u Zagrebu: Razbijali inventar benda i napali članove, voditelju slomili nos

Zagreb: Nakon tu?njave u kafi?u Dvojka policija radi uvi?aj
Jurica Galoic/PIXSELL
05.09.2023.
u 21:06

Sud je tako ocu djeteta presudio 13 mjeseci zatvora, od toga šest bezuvjetno zbog razbijanja inventara i nanošenja ozljeda gostima i članovima benda

Proslava krštenja djeteta u kratkom se roku pretvorila u apsolutni kaos nakon što su otac djeteta i njegovi prijatelji napali pjevače koji su zabavljali goste. Cijela situacija koja se ovog ožujka dogodila u zagrebačkom restoranu otišla je i na sud, a četvero ljudi je osuđeno.

Kako se doznaje iz presude, otac (30) je u jednom trenutku počeo vikati na pjevačicu benda i govoriti joj da je k***a, a nakon toga počeo i razbijati inventar benda zajedno s još dva muškarca, oboje starih 24 godine, dok je jedan 24-godišnjak i udario voditelja benda šakom u glavu, doznaje Danica.hr.

- Nakon toga su oba otac i mladić s četvrtim muškarcem (48) izudarali goste restorana oborivši ih na tlo. Jednog su, kad je pao pokraj šanka, otac i 48-godišnjak nogama udarali u glavu i tijelo, dok je jedan 24-godišnjak na njega bacao stolicu, staklene čaše i boce. Kad mu je u pomoć priskočio drugi gost, mladić je i na njega bacio staklenu bocu - stoji u presudi.

POVEZANI ČLANCI:

Bend je bio oštećen za ukupno 3.000 eura, dok je pjevačica za 100 eura. Osim toga, voditelj benda je dobio krvni podljev oka, prijelom nosnih kostiju i nosne pregrade s krvarenjem u nosnu šupljinu. Još je dvoje gostiju bilo ozlijeđeno

Sud je tako ocu djeteta presudio 13 mjeseci zatvora, od toga šest bezuvjetno. Mladići su dobili oboje devet mjeseci kazne - jedan uvjetno, drugi bezuvjetno, dok je 48-godišnjak osuđen na osam mjeseci uvjetne zatvorske kazne. Osim toga, moraju nadoknaditi štetu koja je nastala, kao i 900 eura sudskih troškova.

>> VIDEO Policajci ubili trudnicu jer nije željena izaći iz automobila u SAD-u

Ključne riječi

Komentara 18

SG
Saul Goodman
22:03 05.09.2023.

hahaha kakve seljačine

TA
Talleyard
22:24 05.09.2023.

Problem je bio što je bend svirao cajke

MA
marli
07:43 06.09.2023.

Ne razumijem. Na krštenju ??? Jedino ako su to sotonisti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije