Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vrdoljak u bjelovaru

Kao ministar obišao tvornicu, a kao HNS-ovac podržao Bajsa

Ivan Vrdoljak u Bjelovaru (1)
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/4
05.03.2013.
u 18:32

Sudeći po razgovoru koji je Vrdoljak obavio s gradonačelnikom Korušecom, posjetivši ga u njegovu uredu prije obilaska Kronospana, HNS će posve je izgledno podržati i njegovu kandidaturu za novi mandat

BJELOVAR – Naš je plan da drvna industrija bude strateška industrijska grana u RH i u tom smjeru već smo krenuli i zato smo ovdje da čujemo kakvo je stanje s tehnologijama, s konkurentnošću, kakva je struktura troškova te gdje i u čemu možemo pomoći – kazao je ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak nakon obilaska bjelovarske tvornice Kronospan CRO, članice češke grupacije Kronospan, svjetskog lidera u proizvodnji drvenih pločastih materijala. Tom prilikom ministar se sastao i s Renatom Radićem, predsjednikom Udruge hrvatskih proizvođača namještaja koji ga je upoznao s problemima konkurentnosti s kojim se bore hrvatski proizvođači pri nastupu na europskom i svjetskom tržištu, a koji se pripisuju u prvom redu visokim cijenama sirovina i energenata. Ministar je načelno iskazao spremnost pomoći domaćim proizvođačima, no ipak ništa konkretno nije obećao.

Nakon obilaska tvornice Vrdoljak se u pratnji svojih stranačkih kolega uputio u hotel Central gdje je kao potpredsjednik HNS-a dao potporu Damiru Bajsu, nezavisnom kandidatu za župana Bjelovarsko-bilogorske županije s kojim je njegov HNS nedavno potpisao koalicijski sporazum.

Sudeći po razgovoru koji je Vrdoljak obavio s gradonačelnikom Korušecom, posjetivši ga u njegovu uredu prije obilaska Kronospana, HNS će posve je izgledno podržati i njegovu kandidaturu za novi mandat, čime narodnjaci definitivno okreću leđa SDP-u, koalicijskom partneru na državnoj razini. 

>> Ivan Vrdoljak: Dosegnuli smo dno, slijedi oporavak

Komentara 1

JU
jurišnik
19:34 05.03.2013.

koje licemjerje HNS-a

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije