Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osjetio se u Hrvatskoj

Kamere uhvatile podrhtavanje tla u Dubrovniku: Tresao se i Stradun

Foto: Libertas TV
26.11.2019.
u 18:05

Potres koji je pogodio Albaniju osjetio se i u Dubrovniku, a tamošnji stanovnici su po društvenim mrežama objavljivali da se jako osjetilo podrhtavanje tla

Kamere dubrovačke Libertas televizije snimile su danas potres na Stradunu, a video su objavili na svom Instagram profilu.

Potres koji je pogodio Albaniju osjetio se i u Dubrovniku, a tamošnji stanovnici su po društvenim mrežama objavljivali da se jako osjetilo podrhtavanje tla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ovako je jutros izgledao potres na našoj kameri😟 #LTVradio #dobrojutroGrade

A post shared by LIBERTAS TV (@libertas_tv) on

Potres magnitude 6.4 po Richteru imao je epicentar između Drača i prijestolnice Tirane, na deset kilometara dubine, a dogodio se nešto prije četiri sata ujutro.

Prema dosadašnjim informacijama, najmanje 18 osoba je poginulo.

Ključne riječi

Komentara 4

MA
Maksima
19:05 26.11.2019.

Da, baš. Trebalo bi pisat; Dubrovnik pomaže! Onda bi se ugledali Dubrovniku a ne praviti se žrtvom...

SI
siglinde
19:51 26.11.2019.

Nuje se tresao Stradun nego kamera koja je montirana na stupu. Tako da se najmanje podrhtavanje prikazalo kao da se štandovi tresu

DU
Deleted user
18:48 26.11.2019.

E kako smo mi jadni. Na svu ovu nevolju koja je zahvatila Albaniju i mi se u medijima guramo da i mi konja za trku imamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije