Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
benkovac

Kalmeta: Potući ćemo SDP koji će ostati opozicija jer to jedino zna

Božidar Kalmeta
18.03.2010.
u 20:39

Upitan zašto na plakatu na benkovačkoj pozornici nisu svi dosadašnji predsjednici HDZ-a, Kalmeta je odgovorio da Ivo Sanader više nije član stranke i da onda ne bi bilo ni primjereno da se nalazi na plakatu.

Sve što je Franjo Tuđman govorio na skupu prije 20 godina kada su po nalogu velikosrpskih ideologa na njega pokušali atentat, u Benkovcu se obistinilo. Hrvatska sada jest u NATO-u, a u siječnju sljedeće godine potpisat ćemo pristupni ugovor s EU i imati gotovo sva prava članice EU. Istina je da se sada nalazimo u najtežoj gospodarskoj situaciji, ali uz programe Vlade RH izaći ćemo iz krize već sljedeće godine. Ovo je večeras u Benkovcu, na obilježavanju 20 godina HDZ-a u Benkovcu te pokušaja atentata na Franju Tuđmana, rekao ministar mora, prometa i i infrastrukture Božidar Kalmeta.

Kalmeta se na obilježavanju obrušio na SDP.

Izbori neće biti prijevremeni, tj. prije studenog 2011. godine, a kada bi i bili, opet bismo potukli SDP koji uvijek pokreće ofenzivu do ljeta, kada se potom tri mjeseca kupaju i odmaraju, a onda opet pritišću i traže ostavke. Ništa od toga neće biti i nakon sljedećih izbora ostat će opozicija jer to jedino znaju, a i imaju 16 godina iskustva, rekao je Kalmeta.

Upitan od novinara zašto na plakatu na benkovačkoj pozornici nisu svi dosadašnji predsjednici HDZ-a nego samo Franjo Tuđman i Jadranka Kosor, Kalmeta je odgovorio da Ivo Sanader više nije član stranke i da onda ne bi bilo ni primjereno da se nalazi tu.

Komentara 32

DA
Damac2
22:01 18.03.2010.

A sto su duhoviti ovi iz Ajmo Drk... Zajedno

XY
xychhr200
23:50 18.03.2010.

luena Stvarno neki ogavan tip - onaj odvratni pljuckaroš \"Tito\", no valjda je neki kepec pa su i po njemu pljuvali od malih nogu... pa se sada hoće revanširati.

LU
luena
21:17 18.03.2010.

Vama je SDP,kao nam ovdje SPD opozicija..ista *r***a..i oni su bolji neg danasnja vlada CDU I FDP koje su u koalicji...tako naime misle..Gledam veceras svadjaju se i prebacuju jedni drugima ,kino...Steinmeier kritizira Kancelarku da je najlosija vlada koja regira njem.u njem.u zadnjih deset godina,...A ono vidi vraga nije ni prije bilo sve bajno.. Isto s*a**e drugo pakovanje...Kako je kod vas, tako je ovdje kod nas.. ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije