Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA JANAF trese Hrvatsku

Kako je pao 'čovjek koji nosi keš u koferima': Dva bunta odnio je iz banke ravno Kovačeviću

17.10.2022.
u 19:50

Poslovni "dogovor" na obostrano zadovoljstvo, tvrdi USKOK, odvijao se od srpnja 2019. do rujna 2020., a tijekom tih malo više od godinu dana Elektrocentru Petek osigurani su poslovi s JANAF-om vrijedni 64,4 milijuna kuna.

Komentara 8

Avatar Cantor
Cantor
20:31 17.10.2022.

To smo čuli već tisuću puta. Dajte dovedite premijera da odgovori na par pitanja. To bi nas više zanimalo. Uostalom tu su puno veći novci u igri....

DU
Deleted user
10:07 18.10.2022.

Pljačka u INAi seže od ranih sedamdesetih. Tko je više pljačkao nego tadašnji pod okriljem Špiljka, Flekovića i drugova. Nakon devedesetih samo se nastavilo. Uništilo su INA Projekt da bi i sa strancima ugovarali tehnologiju i projekte.

DU
Deleted user
07:28 18.10.2022.

Kada se treba organizirano pljačkati država, brzo se ovi sa različitog političkog spektra dogovore. Zna Dragan puno više, a zna i Andrej što Dragan zna!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?