Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUTRA U VEČERNJEM

Kako će nam izgledati ljeto s koronom

17.04.2020.
u 20:32

Hrvatska, kao uostalom i cijeli svijet, priprema se za posebno ljeto – bez većih putovanja i pod maskama. Kako ćemo živjeti, hoćemo li moći ići na posao, zubaru ili liječniku, frizeru, popiti piće u kafiću, putovati na godišnji odmor, pratiti sport?

Zdravlje ljudi je na prvom mjestu, a svako popuštanje mjera bit će u skladu s epidemiološkom situacijom i s time ne treba brzati da se ne poništi sve ovo što je postignuto u Hrvatskoj.

I one države koje su trenutačno u drugim fazama epidemije te primjećuju znatniji pad oboljelih u duljem razdoblju, upozoravaju da će se detaljno pratiti učinak otvaranja te da će u slučaju pogoršanja epidemiološke situacije ponovno uvoditi strože mjere.

>>Cijelu priču pročitajte u subotnjem tiskanom izdanju Večernjeg list ili u našem e-izdanju

U novom broju donosimo i sljedeće teme:

>>Istina o domaćoj poljoprivredi: I na virtualnoj tržnici na jedan OPG dolazi 10 prekupaca

>>Mafija se već prilagodila, sada posuđuje novac bez kamata

>>Kad dom postane opasan za život: Mama i tata stalno se svađaju i tuku. Jedva čekam da počne škola

Ključne riječi

Komentara 2

SL
spusti_loptu
02:30 18.04.2020.

Jedno je vec prilicno sigurno - u mnogim zemljama svijeta, a mozda i u svim zivjet ce se puno skromnije nego se zivjelo proslih nekoliko ljeta. Na primjer u Kini stotine milijuna vec zivi skromnije nego prije. Iako drzava trenutacno potice potrosnju i oni koji imaju novca su vise suzdrzani.

IS
istina12345
08:30 18.04.2020.

super, neće biti gužve na plaži, neće biti čeha u japankama na biokovu, neće poljski turist luftićem krenuti sa Vira na Pag. Ne moram se brinuti da utepam gliserom nekog neoznačenog Njemačkog ronioca s podvodnom puškom. Vezova će biti dovoljno,, nema gužve u restoranima. Meni bude ovo ljeto pravi odmor. Mislim da se razmemo, sažaljevam ljude koji neće moći uživati u tome zbog besparice. Nije mi to drago, ali to im je opomena da počnu raditi poslove koji su imuni na koronu. Znači motiku u ruke(doslovno) i ne glumiti direktore i kad dođe sljedeća korona budete spremni kao ja sad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije