Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRODAVAČI U NEVJERICI

VIDEO Kakav nespretnjaković: Razgledavao televizore, srušio ih i napravio štetu od 42 tisuće kuna

Foto: Screenshot
1/2
14.10.2016.
u 13:40

Neki su posumnjali u 'slučajnost' ove snimke te su uvjereni kako je samo riječ o dobrom potezu i promoviranju.

Društvenim mrežama širi se snimka na kojoj se vidi kako jedan kupac slučajno ruši četiri vrlo skupa televizora u jednoj prodavaonici u gradiću Saint Austell u Velikoj Britaniji.

Na snimci se vidi kako jedan kupac dolazi između četiri televizora te se saginje i iz blizine promatra jedan od televizora koji ubrzo počinje padati i pritom rušiti drugi televizor. Kupac se u tom trenutku odmiče unazad i udara u drugi televizor koji pak pada na uređaj koji se nalazi iza njega.

Kupac i prodavači primili su se za glavu i gledali kako na podu leže televizori vrijedni više od 5000 tisuća funti što je otprilike 42 tisuće kuna, javlja Daily Mail.

– Televizori su osigurani i mi smo ih poslali na popravak kako bi se vidjelo što je sve oštećeno. Vrlo su skupi, pojedinačno stoje više od 1000 funti – kazao je Mike Collins, zamjenik voditelja prodavaonice Woolacotts koja je snimku objavila na svojim stranicama na društvenim mrežama.

Neki su posumnjali u ''slučajnost'' ove snimke te su uvjereni kako je samo riječ o dobrom potezu i promoviranju. Zanima ih zašto se tako skupi uređaji nalaze na tom mjestu i zašto su tako blizu jedan drugome. Collins je poziciju televizora opravdavao željom da se "podigne prostor" u dućanu te da na taj način pokušaju zainteresirati kupce.

Nespretan kupac ili pokušaj reklamiranja trgovine – procijenite sami!

>> Nasjeli na šaljivi savjet i bušilicom napravili 'ulaz za slušalice' na svojim iPhoneima

Komentara 4

UN
Undertaker
20:19 14.10.2016.

Nariktano. Dobar PR

PO
Posten
16:32 14.10.2016.

Po izgledu i velicini vidi se da su Televizori daleko uspod navedene cijene max. 102 cm! Cijena 120 funti po komadu.

FU
futureboy31
13:57 15.10.2016.

Prvi koji je gledao i srušio je zaobljeni ekran, taj je skuplji, a za drugi je pitanje koliko košta ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije